Последните дни навъртях към 3000км на пасата ( В5.5 ТДИ ) и на няколко пъти ми светна лампата на ЕSP, а педала ту омекваше леко, ту се втвърдяваше, иначе колата си спираше...
Един път пък ми светна "пружинката" за подгряването и изписа "Visit workshop" докато карах по магистрала със 150кмч на 6-та скорост... Свети в продължение на около 10 минути и загасна без да съм спирал мотора.
Последните над 1000км (слава Богу) нямаше "дискотека"...
Някакви идеи от какво може да светне тая "пружинка"?
Лампата на ЕSP-то ми светкаше периодично есента и смених стоп машинката и оттогава не ми е правила проблем... Дали може нещо да се е разрегулирала машинката или пак е "тръгнала"?

"Дискотека" в таблото на Пасат В5.5 ТДИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: "Дискотека" в таблото на Пасат В5.5 ТДИ
колега след толкова светканя няма как да няма записана гре6ка зака4и му един ваг ком и погледни какво го боли там си4ко 6те си покаже.успех
- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и какво ще каже за ЕСП ламмпата - проблем в стоп машинката (най-вероятно) ... но кога показва "пружинката" (при какъв проблем)?
На мен от светкане на "пружинката" ми показа при диагностика стоп машинка,а на борда пишеше Engine Workshop!
- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
същата индикация давало и при изгоряла стоп-крушка... тия от ФВ са малоумни! Както бях на средата на Европа като ми светна и ако се бях вързал да търся сервиз... добре, че тая пружинка ми светна само веднъж та не се притесних особено...
Върни се в “Дизелови агрегати”