Така колеги дойде и за мен момента в който трябва да сменям ремъци и ролки и тъй като четох много из форума отделно тарсих и в online магазини и тем подобни така и не ми стана ясно как стоят нещтата със сумата.Интерсуват ме само частите като ангренажен ремък,пистов там колкото ролки има и водна помпа без цена за майсторлък.Ако си спомняте когато сте сменяли или ги имате записани моля да ми споделите за всяко нещо по отделно ако се сещтате за цена ако не за всичко общо марки и от кои магазни.
Ще съм много благодарен ако ми дадете тази информация.
Мерси предварително

Към колегите с ALH
- esto
- Автомобил: caddy ecofuel
- Двигател: BSX
Re: Към колегите с ALH
на ангренажа са 4-ри ролки и водната помпа,преди 3г. ги купих с ремъка за 460лв. ,но сега не знам колко биха стрували.
- hobsy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също доста силно се интересувам по този въпрос.Намирах в някакви Online магазини комплекти по 400++ лв което ми се струва бая дебело..? 

Здравейте,
Ролки Ина + ангренажен ремък Гейтс + водна помпа Хепу + пистов ремък Контитех = 415 лв. Подмяната е извършена ноември месец миналата година.
Ролки Ина + ангренажен ремък Гейтс + водна помпа Хепу + пистов ремък Контитех = 415 лв. Подмяната е извършена ноември месец миналата година.
- murkata
- Автомобил:
- Двигател:
Само 4 ролки ли са
Моля и други колеги да споделят
Моля и други колеги да споделят
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Малко ли ти се виждат?
4 ролки, ремък и водна помпа = 400-450лв

4 ролки, ремък и водна помпа = 400-450лв
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
В момента има чудна оферта, от която отдавна се каня да се възползвам. Питал съм пича, комплекта е за АЛХ и е оригинален. Мине се, не мине 2 месеца и пуска търг. Явно има количества.
П. С.: С оригинална водна помпа комплекта излиза под 300 лв, което е добър вариант.
П. С.: С оригинална водна помпа комплекта излиза под 300 лв, което е добър вариант.
Върни се в “Дизелови агрегати”