Значи, един слънчев ден ми дойде идеята да сменя масло и филтри и да ми погледнат перката за охлаждане... Е и стана мазало, смениха филтрите, като забравиха да напълнят филтъра с нафта та се наложи да я дърпат, че се беше наблъскат с въздух. Оправиха перката и напълниха фреон в климатика. Започна да се държи странно, при запалване стигаше 800 оборота и гаснеше, после след няколко запалвания стигаше малко под 1000, вдигаше над 1000 после пак падаше. Като загрее се стабилизира и не гаснеше. Оставих я в супер дизел да престои един ден и студена да я тестват, е тестваха я и казаха ами нищо ти няма, като я запалим и като отворим вратата гасне!?!?!?!?! Аз им казах, че като пусна климатика, карам с вода

))
После махнаха филтъра за гориво и сложиха един малък прозрачен да карам с него 2 дена защото се съмнявали че може да е от някакъв клапан над филтъра (едно пластмасово нещо което много се разваляло). Сега пак като запаля почва от 800 оборота след няколко секудни се вдига на 900. Кажете ми от какво може да е това?