Как да махна имобилайзера на Passat B3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как да махна имобилайзера на Passat B3
Здравейте колеги.Наскоро си взех Пасат 1.6 TDI Много е як. На мен лично много ми допада. Върви доста повече от очакваното според мен.Незнам но май е 90 коня и много му се кефя, ама има едно такова имобилайзерче,което много ме ядосва.Незнам с батерия ли е или не, ама искам да го премахна.Дразнещо е при всяко качване да трябва да го слагам първо него. Имате ли идея как мога да го махна ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да махна имобилайзера на Passat B3
Здрасти колега.честито за колицата сас здраве да си я кара6.само не разбрах какво маха6 и слага6 ако може6 качи една снимка.а инач4е имото може6 да го махне6 от компа,ако иска6 ми пи6и на ли4но и 6те ти дам тела на един пи4 от софия,много е то4ен и много разбира аз ли4но ба4кам сас него,6те му званне6 и тои 6те ти изгаси имото.а ако знае6 да презапоява6 ми даи номера на компа и аз 6те ти кажа кои е 4ипа,трябва да го про4ете6 да ми го пусне6 и аз 6те ти го изгася.успех 

-
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Най-вероятно на колегата е слаган допълнителен имобилайзер от алармаджия щом всеки път трябва да го допира.
Така че иди при някой алармаджия и той ще ти го махне щом не ти харесва.
П.П. ако си с мотор 1,6 ТД + интеркулър си с 80 коня двигател, а не 90.
Така че иди при някой алармаджия и той ще ти го махне щом не ти харесва.
П.П. ако си с мотор 1,6 ТД + интеркулър си с 80 коня двигател, а не 90.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И мойта е такава с такъв имобилайзер и ме дразни.То е едно такова като ключе с три пинчета на него и трябва да го допреш за да ти даде контакт.Но найстина е доста изнервящо и аз също незнам как да го изолирам
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Здравей колега.Едно приятелче имаше същия имобилаизер като този,който описваш.Той също като теб много се изнервяше че при всяко палене и трябва да си играе.Така дойде колата от Германия,като си я купи.Отиде на сервиз и му го махнаха за 10мин.Цената която му искаха беше 5лв
(Това за Каварна).На автомобила му беше зад панела на парното някаде.Това говоря за mitsubishi colt .Според мен няма да е лошо да посетиш някой,който се е занимавал с такива неща и да го направи. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Разкарай веднага тоя "бъг" в системата!!!,какви бробилайзери бре,там има 2 жици-една до стартера и една до клапана на помпата..много правилно си решил да разкараш тая джаджа.Виж,ако решиш да си монтираш едно скрито кранче на горивото....е,то и с шише нафта ще я отнесат..Я махай тъпотиите и се кефи на колата.Ако проследиш кабелчето от онова нещо(дето трябва да го бараш ..)-право у "мобилайзеро"ще те закара,"черната" кутийка обикновено разкъсва 2 жици.Нещо такова е...Навярно правилно съм разбрал-SB мотор?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми незнам къв е мотора, ама много върви.Направо немога да му се нарадвам.Не очаквах че 1.6 може да бяга толкоз
Върни се в “Дизелови агрегати”