абс голф 1.9 тди 90 коня
- eminn2001
- Автомобил:
- Двигател:
абс голф 1.9 тди 90 коня
имам проблем абс'а на голф 1.9 тди 90 коня.светна ми лампата за абс...не усетих и по4укване на педала...кое да провериа...
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: абс голф 1.9 тди 90 коня
Скоро да си имал проблем с акумулатора, да е падал?
Ако е така натрупва грешка и трябва да се изчисти.
Ако е така натрупва грешка и трябва да се изчисти.
Re: абс голф 1.9 тди 90 коня
При мен имаше също такъв проблем - Голф 4 1,9 ТДИ 1999 АЛХ.
Тази зима като наваля първия сняг си "поиграх" с ръчната спирачка в завоите и на следващата сутрин като запалих и тръгнах, веднага след като вдигна на 20км/ч лампата за АБС светваше и съответно спирах без АБС.
Ходих на сервиз, казаха ми, че са проверили всичко и нямало никакъв проблем, като изтъкнаха опасения, че може да е от компютара (което би било голям проблем).
Голфа се оправи от самосебе си още същия ден като си го взех от сервиза, предполагам, че нещо съм предизвикал със унасянето в завоите на ръчна в снега.
Иначе, при теб може и да е от някой датчик на колело.
Тази зима като наваля първия сняг си "поиграх" с ръчната спирачка в завоите и на следващата сутрин като запалих и тръгнах, веднага след като вдигна на 20км/ч лампата за АБС светваше и съответно спирах без АБС.
Ходих на сервиз, казаха ми, че са проверили всичко и нямало никакъв проблем, като изтъкнаха опасения, че може да е от компютара (което би било голям проблем).
Голфа се оправи от самосебе си още същия ден като си го взех от сервиза, предполагам, че нещо съм предизвикал със унасянето в завоите на ръчна в снега.
Иначе, при теб може и да е от някой датчик на колело.
Върни се в “Дизелови агрегати”