1.9 ajm проблем с турбото.
1.9 ajm проблем с турбото.
здр колеги извинявам се ако повтарям някоя тема ама мановах да открия полезна за мен тема та става вапрос за бора ajm преди няколко дни бях на пампорово и вечерта стана много студено около -6 и на другия ден като я запалих не се усещаше да работи турбото и припушваше леко и като поработи малко започна да се чува как свири турбината ако може дайте накакво експертно мнение по проблема
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Re: 1.9 ajm turbo problem
Пробва ли да покараш малко?
- proko
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
да не си скъсал меката връзка и за това да ти се чува как вие турбината,или пък някой вакум да ти се е извадил.
- batteto.1984
- Автомобил:
- Двигател:
Споко нищо и няма на колата.При мен когато беше много студено 2 пъти ми замръзва актуатора на турбината,изглежда че в него влиза вода когато е мокро и като паднат температурите блокира и не може да се отвори геометрията.При мен като замръзна първия път пушеше доста и като тръгнех да я карам тракаше яко.Ако спи вън колата я запали изчакай 10 мин да позагрее и няма да имаш никакви дертове . 

Re: 1.9 ajm проблем с турбото.
абе и аз мисля че нещо замръзва защото го направи само когато яко студено и като се постопли колата излита даже единият път бях се залепил за един и като заработи турбото щях да сгъна на човека колата
Върни се в “Дизелови агрегати”