МОЛЯ ви хора, който е имал такъв проблем или който има идея къде е проблема да ми пише. В чуждбина съм и мисля че ако я откарам на сервиз ще ми вземат 1/3 от цената на самата кола...

Поздрави.
MMarketing написа:Soulkeeper ! Докато работи бутнах няколко пъти помпата с пръст и се появиха мехурчета в маркуча с нафтата !
Иначе оставих колата в един сервиз само за диагностика да видим какво ще кажат... ще ми вземат минимум 50 евро само за остановяване на проблема.. идеално просто...
Иначе като я оставих половин час, после отидох и я запалих, запали от първия път.
Друг проблем - Както я карах към сервиза изведнъх изгасна както си бях на втора или на трета някъде.. ужас..
MMarketing написа:Здравейте колеги. Взех я от сервиза. Имало е изгоряло реле на свещите и не е подавало както трябва ток и за това е палела трудно или е гаснела по време на ход. Това реле май е било на подгряващите свещи не разбрах добре. Сега огледах пак маркуча с горивото и разбутах филтъра и не минават мехурчета вече там.. дали има връзка с това реле ? Преди можеби е насичало и е вкарало някакси въздух там от непостоянното токоподаване ?
MMarketing написа:Здравейте колеги. Взех я от сервиза. Имало е изгоряло реле на свещите и не е подавало както трябва ток и за това е палела трудно или е гаснела по време на ход. Това реле май е било на подгряващите свещи не разбрах добре. Сега огледах пак маркуча с горивото и разбутах филтъра и не минават мехурчета вече там.. дали има връзка с това реле ? Преди можеби е насичало и е вкарало някакси въздух там от непостоянното токоподаване ?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта