Какви накладки да избера за Поло 1.9-Д
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какви накладки да избера за Поло 1.9-Д
Колеги не намерих нищо по темата и затова пуснах това питане,предстои ми смяна на предни накладки ,предлагане има голямо ,ама и цени големи,Колебая се между, Феродо или Райкам.Ще съм благодарен на всеки със съвет и мнение.
Re: Какви накладки да избера за Поло 1.9-Д
Сега съм с феродо, преди това бяха бош. Няма разлика в спирането. И при двете марки няма стържене или миризма.
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ползвам Lukas доста са скъпи-не помня вече колко бяха.Но вече 2-ра година са бетон.Ни скърцане,свирене,стържене няма когато е мокро! С всичко мога да направя компромис,но за накладки никога-винаги добри слагам. И Феродо са добри-но много бързо се износват,За Bosh нищо не мога да кажа-не съм ползвал 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги направих няколко справки по сервизи и магазини и се спрях на Феродо,дано да не сгреша само ,но е оптимално съотношението -качество ,цена при тях.Благодаря за мненията на колегите ,темата може да бъде закрита вече.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Dizel_fen написа:Аз ползвам Lukas доста са скъпи-не помня вече колко бяха.Но вече 2-ра година са бетон.Ни скърцане,свирене,стържене няма когато е мокро! С всичко мога да направя компромис,но за накладки никога-винаги добри слагам. И Феродо са добри-но много бързо се износват,За Bosh нищо не мога да кажа-не съм ползвал
Хмм какво значи когато накладката стърже на мокро време? Мека ли е твърда ли е каква е проблем ли е ,мойте на мокро първите 2-3 натискания отзад се чува все едно стърже пила

- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Ползвах оригиналните накладки от представителството и да кажа съм супер довлен...налагало ми се е да спирам от 200 до 70...нито се изпекоха...нито нищо...спират си по същият начин...както преди това екстремно спиране...сега съм сложил нови дискове брембо макс и накладки PAGID, но още нямам наблюдения в/у тях...ако не ти се струва скъпо, моят съвет е от представителството да си ги купиш и смениш...