замяна на двигател ААZ с AHU,1Z
замяна на двигател ААZ с AHU,1Z
Имам Golf3 1.9TD./92г.Искам да сменя двигателя му с AHU,1Z.Има ли някой добър майстор за това?И става ли тази размяна?Ще се радвам на мнението на специалистите тук!!!
Колко струва един двигател АHU,1Z-втора употреба?И за работа,колко?

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
AAZ си е екстра , какво не му харесваш - непретенциозен мотор.
Е, малко повечко хапва в града нооо но пък е прост като конструкция..
А и ако искаш ТДИ се насочи към към AFN - 110 к.с. за да усетиш наистина разлика...
1Z,AHU не е кой знае какво отгоре...като динамика, виж ако гониш нисък разход, който и да е ТДИ е твоя мотор
Е, малко повечко хапва в града нооо но пък е прост като конструкция..
А и ако искаш ТДИ се насочи към към AFN - 110 к.с. за да усетиш наистина разлика...
1Z,AHU не е кой знае какво отгоре...като динамика, виж ако гониш нисък разход, който и да е ТДИ е твоя мотор

Благодаря!!!
Благодаря на всички,които ми писаха!!!Исакх да го заменя с тези двигатели заради по-ниския разход на гориво,но виждам,че е доста сложно.По-добре е да си карам моята, тя се държи чудесно за сега и нямам никакви забележки,а по-нататък ще видя.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
rudolf написа:колеги колко е реалният разход на 1.9тд с нормално каране без икономий? ...особено за градско
Аз съм с такъв двигател и горе долу в София (+задръстванията) ми дава между 7 и 8 литра! Това са груби изчисления - нямам комп. и разхода пресмятам с пълнене на резервоара до горе и после пак до горе (след 70-80 км градско) и после смятам

Върни се в “Дизелови агрегати”