Мнение за съединител
- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
Мнение за съединител
Здр колеги , търся мнения за марка съединителе , за качеството и цена също колко са издаржали и какво мислите за съединител втора опотреба от автоморгата оригинален. ПП ако темата не е за тук моля да баде преместена (интересувам се за съединител на ТДИ 1.9 90 коня 1з )
Re: Мнение за съединител
Закс. Втора ръка от морга, само ако си решил да продаваш колата и твоят е много зле.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Втора употреба съединител - по-скоро не, зависи естествено от състояние. Ако си сигурен, че е на малко километри и в добро състояние, т.е. проверен по някакъв начин може.
Иначе Закс е добре като марка ...
Иначе Закс е добре като марка ...
- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
а за valeo , до колкото прочетох тука там били надежни
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
колега за валео аз съм против,аз за 70лв си взех Clutex и съм мн доволен,а и както казва добрин втора ръка Не.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Добрин каза и друго!!Ако е запазена машината и е на малко километри може.Мое Приятелче сложи и вече доста време няма проблеми.Но ако имаш възможност си вземи нов .За моя голф ми казаха ,че е 280 лв и се замислям за 2 ра ръка.Понеже в момента това ми е половината заплата.
- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
значи ще е нов тука в нета видях едни К-Т за 213 лв комплекта но тая марка я срештам за прави пат дали не са някви китаиски ментета 

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз карам с Валео, същото е като с Лук. Иначе втора употреба си имаш вече съединител. Той е консуматив и би трябвало да го смениш с нов. Разбирам да е врата, капак или някоя друга джаджа втора ръка ама съединител. Ако се окаже заминал втората ръка ще купиш още един. Ако позволяват да го пробваш преди да платиш ама надали...
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
dragozow написа:Аз карам с Валео, същото е като с Лук. Иначе втора употреба си имаш вече съединител. Той е консуматив и би трябвало да го смениш с нов. Разбирам да е врата, капак или някоя друга джаджа втора ръка ама съединител. Ако се окаже заминал втората ръка ще купиш още един. Ако позволяват да го пробваш преди да платиш ама надали...
Taka си е!!

Върни се в “Дизелови агрегати”