проблем на 5-та скорост
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем на 5-та скорост
Здравейте колеги вчера ми се случи следния така да го нарека проблем защото все още не знам дали е такъв.колата е Г3 1.9 тди 90 к.с. ходих до Велинград и на магистралата дигнах 170 км. но не желателно и реших да настъпя да видя колко може голфчето ми обаче километража се закотви на 170 обортомера на 3400 и му давам газ и се едно удрясх прекъсвач на бензинова кола и не иска повече и се уплаших намалих малко върнах четвърта изрезах я до към 4400 оборота и нямаше такъв проблем и после не съм пробвал.някои някви идей какво беше това чудо
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Re: проблем на 5-та скорост
Толкова може
я от калпава нафта или нещо запушено.Например на моята баракуда със същия мотор последно заредих някакава нафта едвам стигам до 160
,а всички знаем колко са ни "хубави" горивата предполагам всеки се е патил
.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем на 5-та скорост
е стига де толкова може. винаги сипвам на омв ама знае ли човек. може ограничението на помпата да е до там или да е запушено нещо ама кво не знам филтъра го сменявах преди 6 хиляди или пък като усетих първото присецване не смеех да настъпвам ама пък за дизел тия обороти са бая и не ми се вярва да е била голяма предавката за това се допитвам до по опитни хора защото до сега само бензинови коли сум карал правил и т.н,а предполагам че ако отида в сервиз ще ми се измеят,а на други скорости не ми го е правила това никога само когато свършва нафтата ама тва беше много по различно
Върни се в “Дизелови агрегати”