съединител на компресор на климатика
-
- Автомобил:
- Двигател:
съединител на компресор на климатика
здравейте, имам проблем с компресора на климатика ходих при майстор в ямбол уж много ги правили иска ми 400лв(вижда ми е висока цена при положение че компресор втора рака струва 250-300лв) да ми го оправи а проблема му е че му падна саединитела (незнам каде) и минава през него една ос назъбена накрая зъбчетата са се изпилили.Тези две работи трябва да се сменат та някои ако има изпушил компресор да драсне едно лс може да се разберем нещто. Или някои компресор по на далавера ако има пак може да го купя двигателят ми е 1.9 тди 150 коня колата е с климатроник.
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: съединител на компресор на климатика
Колега аз си намерих съединител , за 60 70 кинта мисля чисто нов ама бая търсене падна , и накрая намерих в един сервиз за клими в пловдив на пещерско шосе , та съединителя е същия на г3 , пасат 4, рено меган , пежо 206 , ауди а3 , а4 за тези съм сигурен те са с един и същи компресор само захващането на маркучите е на различни места , съвет вземи си един работещ 2 ра ръка от читав колега из форума има доста коли на части на 1,9 тди са еднакви без значение колко коня са , успех!!!!!