голф 4

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
xala
Автомобил:
Двигател:

голф 4

Мнениеот xala » Пет 23 апр 2010 21:16

купих голф 4 и смених всички консомативи за 400лв. но на няколко пъти ми се случва затрисане на колата не разбирам от тези неща карам я от една седмица даи те ми съвет че почвам да се отчаивам вместо да се радвам че сам си взел кола

Потребителски аватар
Branimir.Krastev
Автомобил:
Двигател:

Re: голф 4

Мнениеот Branimir.Krastev » Пет 23 апр 2010 21:32

честито колега :D има доста теми по въпроса, но най-добре да ти направят първо диагностика за да не се гадае излишно

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 24 апр 2010 14:02

За да получиш някакъв отговор първо се научи как се задава въпрос ! ТИ си мислиш че като знаеш в какво се изразява проблема и напишеш два реда медиумите от форума ще погалят кристалните топки за да ти кажат какво и е на колата :idea:

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Съб 24 апр 2010 22:44

Ти с тея две регистрации,ако беше обяснил по добре или беше прочел из форума(търсачката)нямаше да се чудим толкоз!Няма смисъл да се регваш два пъти и и не знам дали е разрешено да имаш два акаунта!Колкото по въпроса ти,обясни какво тресе.Двигател,купе,при спиране ли или при тръгване.Все пак си взел кола на старо,ако е развалено нещо ще се прави.Ама такова чудо не бях виждал бе пич,да имаш две мнения и успя да пуснеш 3 теми!!!

Върни се в “Дизелови агрегати”