Psychopath написа:Здравейте колеги!Пускам тази тема за да видите лог файловете на ибизата ми с ASZ мотор с чип от Брезел.Вече съм с турбина GT1749VB и реших да пусна логове.Турбината пренадува бая и старата също,като се има впредвид,че са с изчистени геометрии,актуаторите не са барани,по вакуумите няма пропуски,при мене не е Н75,а черна кутия,която разпределя вакуума-пробвал съм 5 други кутии и е все същата работа,нямам катализатор!Зависи,кога започвам да я настъпвам и забиването е с различна скорост,понякога забива на 180км/ч,понякога на 220км/ч,набива грешка 17965-charge pressure control possitive deviation,след рестарт се оправя до следващото забиване(на дълъг път при стъпка).Забива и с двете турбини,т.е актуалното налягане е еднакво високо и с двете(защо ли не се ратоварва ?) !Геометриите са изчистени перфектно и се движат спокойно,нищо не е объркано при сглобяването!Просто незнам в какво се крие проблема ми.Благодаря ви предварително за всякакви съвети и мнения
.
Psychopath написа:Не ми е проблем да пробвам и с друг дебитомер,но се съмнявам да е от него,защото колата си върви перфектно.Със стоковия софт пренадува обаче не влиза в сервизен режим!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта