Гаснеене по време на движение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гаснеене по време на движение
Здравейте,имам Golf3 GTI 1.9 дизел.Проблемът е,че по време на движение колата гасне.Когато я ударя под таблото се оправя.Ако е на свободна угасва направо.Търсихме проблема в релетата,но нищо.Казаха ми,4е може да е заради алармата,защото по принцип е спряна,но май само не може да се контролира от ключа,защото копчето е изкормено.Веднъж след като я измих и я заключих,тя си включи алармата сама и се наложи да откачим само звуковия сигнал и при повторно включване само се включват мигачите.Възможно ли е да става нещо от алармата,за да гасне по време на движение?Моля Ви,пишете ми,защото е много изнервящо да удряш таблото,за да задържиш колата в движение.Ако мислите,че проблемът е другаде,дайте съвети.Благодаря предварително!
Последна промяна от stel4eto7 на Вто 11 май 2010 18:13, променено общо 1 път.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гаснеене по време на движение
Не само възможно, но и не виждам какво друго може да е. Правило - ако прави проблеми и има връзка с алармата... е алармата. Пробвай да я изключиш от всякъде и виж каков ще стане. Но щом казваш, че като удариш таблото при мястото, където е алармата даже не виждам защо си пуснал тема. Махни я и виж какво ще стане.
Върни се в “Дизелови агрегати”