Помпа BOSCH на AEF
- martin_2003
- Автомобил: POLO
- Двигател: AGR
Помпа BOSCH на AEF
Здравейте колеги, аз искам да питам има ли двигател AEF с помпа BOSCH или може ли да се сложи такава помпа на AEF,ако може от къде да си намеря.Благодаря предварително на който се отзове. 

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Re: Помпа BOCSH на AEF
Не, заводски няма! От завода всички са окомплектовани с Лукас, която си е доста добра помпа, стига и намирахте кусури, а отидете на читав майстор 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помпа BOSCH на AEF
Може колега ,само че е за предпочитане да се вземе боша с тръбите до дюзите ,защото на лукаса няма да ти паснат.И си готов,по леки са за обслужване -Бош за по малко пари .
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де поне кажи помпата ли ще сменяш! Лукас е много издръжлива помпа,само иска перфектна настройка.Ако имаш някакъв проблем с нея -опиши го! Не бързай да се набутваш с друга веднага
Тука може някой да ти помогне,я със съвети,я със качествен майстор.Щом инженерите проектирали АЕF двигателя са преценили ,че за този двигател се слага тази помпа,значи има защо 

- martin_2003
- Автомобил: POLO
- Двигател: AGR
Ами незнам видях се в чудо от както взех полото 1.9д имаше проблем с паленето сутрин въртях няколко минути докъто запали после сложих клапан преди филтъра и това се оправи но почна да гасне влизаше въздух смених и филтъра защото небеше оргинален и мислехме че е от него но пак гасне до 70 градуса после всичко е ок та това ми е проблема но не обвинявам помпата тя е крайна мярка просто питам да знам ако Лукаса здаде багажа мога ли да сложа Бош.И виждам че е възможно ако може да ми кажете някъкъв номер или модел на помпа Бош дето става.И пак благодаря на всички за съветите.