Помпа BOSCH на AEF

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
martin_2003
Автомобил: POLO
Двигател: AGR

Помпа BOSCH на AEF

Мнениеот martin_2003 » Сря 26 май 2010 8:52

Здравейте колеги, аз искам да питам има ли двигател AEF с помпа BOSCH или може ли да се сложи такава помпа на AEF,ако може от къде да си намеря.Благодаря предварително на който се отзове. :да:

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Re: Помпа BOCSH на AEF

Мнениеот apa6o » Сря 26 май 2010 9:04

Не, заводски няма! От завода всички са окомплектовани с Лукас, която си е доста добра помпа, стига и намирахте кусури, а отидете на читав майстор :wink:

stivenj
Автомобил:
Двигател:

Re: Помпа BOSCH на AEF

Мнениеот stivenj » Сря 26 май 2010 19:55

Може колега ,само че е за предпочитане да се вземе боша с тръбите до дюзите ,защото на лукаса няма да ти паснат.И си готов,по леки са за обслужване -Бош за по малко пари .

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Сря 26 май 2010 20:09

Добре де поне кажи помпата ли ще сменяш! Лукас е много издръжлива помпа,само иска перфектна настройка.Ако имаш някакъв проблем с нея -опиши го! Не бързай да се набутваш с друга веднага :012: Тука може някой да ти помогне,я със съвети,я със качествен майстор.Щом инженерите проектирали АЕF двигателя са преценили ,че за този двигател се слага тази помпа,значи има защо :да:

Потребителски аватар
martin_2003
Автомобил: POLO
Двигател: AGR

Мнениеот martin_2003 » Чет 27 май 2010 7:22

Ами незнам видях се в чудо от както взех полото 1.9д имаше проблем с паленето сутрин въртях няколко минути докъто запали после сложих клапан преди филтъра и това се оправи но почна да гасне влизаше въздух смених и филтъра защото небеше оргинален и мислехме че е от него но пак гасне до 70 градуса после всичко е ок та това ми е проблема но не обвинявам помпата тя е крайна мярка просто питам да знам ако Лукаса здаде багажа мога ли да сложа Бош.И виждам че е възможно ако може да ми кажете някъкъв номер или модел на помпа Бош дето става.И пак благодаря на всички за съветите.

Върни се в “Дизелови агрегати”