здравеите колеги,
Имам проблем с моето поло вече около 1 месец и немога да намеря свястен маистор да ми го реши!Като чуят лукас помпа и все едно им казвам че ще им закарам за ремонт москвич.Проблемът ми се състои в това че колата няма същата мощност като преди и пали както си иска-кога супер кога не!Мои колега ме навива да сменя помпата лукас с бош,като трябва да сменя и дюзите или разпъсквачите!помпа бош съм намерил без пари от мои приятел без пари от голф 3,дюзите или разпръсквачите са около 100 лева нови.
Минавам към този вариант защото искам да си спестя всички нерви и излишни пари и пак да нямам резултат!Та интересувам се от какжа кола да търся помпа,кабелите на страрата какво се правят(в смисъл дали само се изолират) и мога ли след смяната да отида в Бош сервиз и там да ми регулират като хората новата помпа-нали са бош сервиз?Ако някои е направил тази интервенция нека сподели след смяната какъв е разхода вървежа и паленето.Много си харесвам полото и искам да си го карам!Но ако няма и няма оправия започвам да се чудя дали следващата да е пак дизел че като се развали няма да има кои да я оправи!
благодаря на всички които ще споделят или изкажат мнение по въпроса!

поло 1.9 дизел
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поло 1.9 дизел
И закакво се вкарваш сега във голям филм-помпа,дюзи и т.н. Това че няма кадърни майстори да ти центроват помпата,не е проблем.Проблем е че има майстори,но те са на около 150 км от теб. Някой дава ли ти гаранция че с новата помпа ще е супер-всичко е много относително.Ако решиш да си правиш старата помпа -аз ще ти кажа каде е майстора на ЛС.Май веднъж ти бях писал за него.Ако ли не ,направи тази интервенция и сподели впечетления от новите части как е-вървеж,разход и т.н.Поне да знаем имаме ли друга алтернатива колегите с Дизеловите Полота с AEF-мотора!
- martin_2003
- Автомобил: POLO
- Двигател: AGR
Re: поло 1.9 дизел
Колега и аз съм заинтересован ако сменяш дали ще стане иначе тук в Карлово има майстор много го хвалят ако е до регулировки ще я оправи помпата.Ако може да кажеш от какъв двигател на голф взе помпата кода.
Върни се в “Дизелови агрегати”