АРЛ 150 ПД липса на мощност

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Re: АРЛ 150 ПД липса на мощност

Мнениеот Dorian » Съб 29 май 2010 18:14

ARL ARL,но ако е като този не го ща за нищо на света mhihi
Толкова грешки изписва на ваг кома,това не ти ли подсказа че колата явно е карана палачорската колкото може и че не трябва да я купуваш :screwy
То всеки в стремежа си да вземе нещо много хубаво за малко пари се набучва на най-големия кенеф но пък с гордост като отиде някъде може да каже че е с АРЛ
По темата: струва ми се че нещо по управлението на турбината не е наред или просто е зацапана

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Съб 29 май 2010 23:43

Dorian написа:ARL ARL,но ако е като този не го ща за нищо на света mhihi
Толкова грешки изписва на ваг кома,това не ти ли подсказа че колата явно е карана палачорската колкото може и че не трябва да я купуваш :screwy
То всеки в стремежа си да вземе нещо много хубаво за малко пари се набучва на най-големия кенеф но пък с гордост като отиде някъде може да каже че е с АРЛ
По темата: струва ми се че нещо по управлението на турбината не е наред или просто е зацапана

Е та колко па грешки видя та не го щеш,а? Ае стига с т'ва "гроздето е кисело"! :не:

Потребителски аватар
Dorian

Мнениеот Dorian » Нед 30 май 2010 10:22

neon карай си бензиновата голф 2-ка и не се обаждай като не си наясно с 4-ките ТДИ mhihi

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 30 май 2010 20:51

neon написа:
Dorian написа:ARL ARL,но ако е като този не го ща за нищо на света mhihi

Е та колко па грешки видя та не го щеш,а? Ае стига с т'ва "гроздето е кисело"! :не:

Датчик на волана, датчик на газта, все грешки след сериозен челен удар :да:

Потребителски аватар
street_racer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот street_racer » Нед 30 май 2010 22:30

не колата нее удряна и какъв датчик на волана в дизел форума един колега от асеновград направи логове
дано тази връзка проработи http://www.diesel-club.com/forum/viewto ... 194#p19194

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 31 май 2010 0:45

Dorian написа:neon карай си бензиновата голф 2-ка и не се обаждай като не си наясно с 4-ките ТДИ mhihi

Абе..... :evil: 1,2,3.......10! Така! Преброих до 10.
Като в гаража ми има Голф 2, това трябва ли да означава, че друга кола нямам,а!? Що па не реши случайно, че може да имам и кола със същия дизелов двигател (че и малко по силен) и не приказвам празни приказки като доста хора тука,а?

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Пон 31 май 2010 10:47

Потвърждам написаното от колегата neon. Съсед ми е и има страхотна Ibiza Cupra 1.9TDI 160к.с. Така че, мисля има наблюдение върху нещата :beer

Потребителски аватар
Dorian

Мнениеот Dorian » Пон 31 май 2010 18:28

Тя и Купрата и АРЛ-а са много хубави стига да не са станали на кенеф за 10-ната години каране.
п.п. neon не се впрягай,просто и 10 пъти по-бърза кола да имаш ако не разбираш от дизели си играй пас,а дори и ти да имаш АРЛ не означава че си толкова запознат с него.
Самият факт че колата на колегата е пълна с грешки,то дори и най елементарните да са означава че предишния собственик дори не си е направил труда да я закачи на ваг-ком да я види какво и е и да ги изтие!
:arrow: Към автора на темата: добре направи че си пусна темата в дизел клуба,тук освен да се чете и да се чоплят семки друго не се случва

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Пон 31 май 2010 19:33

Само за протокола най-мощният 1.9TDI с кодове BPX и BUK (160к.с.) се слага само в Ибиза купра и се произвежда от 2004 година, демек този мотор може да е на максимум 6 години (не твърдя, че не може да се издуха и за много по-малко време).

Върни се в “Дизелови агрегати”