Здравейте,
От известно време лампата на ABS-a свети (автомобила е Passat B3 1.6 TD), и не мога да определя какъв е проблема.
Потърсих подобни теми, и видях, че нещата които може да не са изправни са доста.
Въпроса ми е - как да си направя диагностика? Има ли този автомобил възможност за диагностика с компютър?
Къде да търся компютърният изход (ако има такъв)?
Благодаря за помощта предварително.
Поздрави.

Проблем с ABS - Passat B3 1.6 TD
Проблем с ABS - Passat B3 1.6 TD
Последна промяна от ie1.7 на Вто 17 авг 2010 21:04, променено общо 1 път.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: Проблем с ABS - Passat B3 1.6 TD
Накладките гледал ли си ги в какво състояние са 

Здравейте,
и на мене ми свети лампата на ABS само че при мен се случи по друг начин - не бях сипвал от доста време масло на хидравликата и хидравличната помпа започна да вие и се скапа. Смениха ми я, но лампата на ABS започна да свети. Та ако някой може да ми каже какъв би могъл да бъде проблема в този случай много ще се радвам.
и на мене ми свети лампата на ABS само че при мен се случи по друг начин - не бях сипвал от доста време масло на хидравликата и хидравличната помпа започна да вие и се скапа. Смениха ми я, но лампата на ABS започна да свети. Та ако някой може да ми каже какъв би могъл да бъде проблема в този случай много ще се радвам.
Golf_Diesel_ написа:Накладките гледал ли си ги в какво състояние са
Не, ще погледна - а не би ли трябвало да свети лампата на таблото ако са износени накладките?
Май не са ABS датчиците - и четрите показват над 1 kΩ.
Ще трябва да тествам и другите части на системата..
Върни се в “Дизелови агрегати”