Голф 4 тди изкючи турбото.Има ли ограничител на налягането?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Re: Голф 4 тди изкючи турбото.Има ли ограничител на налягането?

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 28 авг 2010 19:19

vw_golf_4_tdi написа:
deversant написа:Мерси колега,ще потърся някой по разбиращ от мен и ще направим лог!Защото аз с моят Vag com,само 1 грешка на AIR bag изчистих и нещо спря да работи :( (мисля че ми трябва друг софт за кабела)

следващия път като дойдеш до варна на плаж се обади на колегата ifidik

Здравейте колеги :) тезе неща ми се случиха и на мен скоро. Отивах до морето и по-магистралата спря турбото, както го е описал колега в най-горе. Спирам после гася, паля и няма нищо. Аз пък си мислех, че е от някав датчик който пуска турбото или нещо такова.

П.П Видях че пишете зя някакво момче във Варна? С какво се занимава това момче ???

Потребителски аватар
vaskog
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ASV

Re: Голф 4 тди изкючи турбото.Има ли ограничител на налягането?

Мнениеот vaskog » Съб 28 авг 2010 21:43

prostakel написа:
vw_golf_4_tdi написа:
deversant написа:Мерси колега,ще потърся някой по разбиращ от мен и ще направим лог!Защото аз с моят Vag com,само 1 грешка на AIR bag изчистих и нещо спря да работи :( (мисля че ми трябва друг софт за кабела)

следващия път като дойдеш до варна на плаж се обади на колегата ifidik

Здравейте колеги :) тезе неща ми се случиха и на мен скоро. Отивах до морето и по-магистралата спря турбото, както го е описал колега в най-горе. Спирам после гася, паля и няма нищо. Аз пък си мислех, че е от някав датчик който пуска турбото или нещо такова.

П.П Видях че пишете зя някакво момче във Варна? С какво се занимава това момче ???

Момчето се занимава с нашите печки и като съм чел и други теми, който е отишъл при него е останал доволен :да:

Върни се в “Дизелови агрегати”