Мирише на нафта
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Мирише на нафта
И мойта като я напъна из баирите мирише но минава през парното,знам че изпуска от оста на байпасния клапан на турбото но не ми се занимава да смъквам турбо и вероятно да не мога да го оправя,иначе е дразнещо де 

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Това да отварям капака ида гледам колекторите (самоче не се виждат щото имам кора) не съм се сещал до сега. Сигурно заради чипа става по-голямо изгаряне в тея колектори и затова. Деа знам.
- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
Ако ти се е поразхлабила меката връзка, може точно от нея да си пуши. При мен е така, но за сега не съм я сменял, защото мирише, но само като съм на едно място, а не в движение.
Лесно можеш да я тестваш: някой приятел застава отпред и гледа, ти палиш и даваш газ и то се вижда, ако изпуши отпред някъде.
Лесно можеш да я тестваш: някой приятел застава отпред и гледа, ти палиш и даваш газ и то се вижда, ако изпуши отпред някъде.
prostakel написа:НЕзнам дали съм написал грешно или колега не ме разбрал. Имах предвид при ОТВОРЕНИ ПРОЗОРЦИ. А пък имаше и едно друго нещо, когато ходих при Ифидик (Иво) да слага чипа 1-во я тества да види дали турбината да лаг и т.н. и след като спрягме извади дибитумера и го почисти беше събрал супер много масло. Почисти го след това пак тест и тоя път не пушеше. Човека каза че по-колата сичко е наред и няма какво да се притестянавам даваше там някав лаг след цедкасе оправи. Аз като карам нормално не пуши като и дам стъпка и тогава пропушва.
като отвориш прозорците купето засмуква пушека отзад през вентилационните отвори и изхвърля въздуха през прозорците ,затова мирише на нафта
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
И аз затова си мислех че е ама, защо преди го нямаше това нещо ??
Върни се в “Дизелови агрегати”