Здравейте колеги,
Моля за помощ!
Проблемът е следния: Колата е Голф 4 Вариант и от скоро, въпреки че има гориво "бензиностанцията" свети постоянно и при всяко палене е придружено със звуков сигнал. Въпреки това датчика за гориво (този със стрелката) показва, че всъщност има дизел в резервоара. Защо се получава така?
Предварително благодаря на всички!

Датчика за гориво свети, когато има гориво
- melizanda
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Датчика за гориво свети, когато има гориво
еи никои не иска да ми помогне
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
винаги ли свети ? и при пълен резероар ли ?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
melizanda написа:Здравейте колеги,
Моля за помощ!
Проблемът е следния: Колата е Голф 4 Вариант и от скоро, въпреки че има гориво "бензиностанцията" свети постоянно и при всяко палене е придружено със звуков сигнал. Въпреки това датчика за гориво (този със стрелката) показва, че всъщност има дизел в резервоара. Защо се получава така?
Предварително благодаря на всички!
Аз имах същия проблем!откачи акумулатора за една нощ(няколко часа) и ще се оправи!
- melizanda
- Автомобил:
- Двигател:
ami tai kata kolata se kara predimno uikenda se sipva samo togava gorivo i kato zasvar6va svetva i posle kato zaredia ne ugasva ne sipvam mnogo gorivo tia i ne gori mnogo
predniat pat mi se slu4i na edin svetofar mi izgasna i se oprai niakoi mi kazvat da sloja dobavka v rezervoara tova 6te pomogne li blagodaria vi za mneniata
predniat pat mi se slu4i na edin svetofar mi izgasna i se oprai niakoi mi kazvat da sloja dobavka v rezervoara tova 6te pomogne li blagodaria vi za mneniata
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
melizanda написа:ami tai kata kolata se kara predimno uikenda se sipva samo togava gorivo i kato zasvar6va svetva i posle kato zaredia ne ugasva ne sipvam mnogo gorivo tia i ne gori mnogo
Зареди достатъчно гориво за да излезне от червеното поне с 1-2мм!и ако след това не угасне,откачи акумулатора за няколко часа!
- martin4o_mom4e
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PF 1988
Колега сипи си нафта.На 4-ката ако имаш по малко от 7 литра ти светва резерва.Сипи си примерно 15-20 литра и ако след това продължава да ти свети най вероятно проблема ти е поплавъка в резервоара.
Върни се в “Дизелови агрегати”