колеги здравейте имам един с моя пасалин 1.9 тди 90 коня 1з мотор паля върви ,ок но като загрее ,почва да му мига лампата за подгряването на свещите и не спира ,свещите ги проверих здрависа ,чух нещо за стоп машинката и ако нещо не е наред с нея като натиснеш спирачката трябва да угасне,да ама не гасне направо ме побърква ако помогнете ще бъда много благодарен и по ще почерпя
VagCom - колега , както ти писах на ЛС , макар по друг повод . Има някаква грешка в компа , затова мига лампата , а не че подгрява при загрял мотор . Най-лесно е да се прочете грешката с лаптоп и VagCom .
то4но така проблема го имаше и при мене само 4е с тази разлика, 4е когато натиснах спирачка за да спра първият път, лампата угасна. VAG_COM-a даде breake pedal position (сензор) или нещо такова. непостоянна грешка. Напрактика работата излезе фасулска. Отвъртях въпросната синя машинка и се оказа, 4е гуми4ката, която е на върха на палеца се е разпаднала. на нейно място навих един болт М4х30 и ве4е година и нещо не съм имал проблеми.