Голф 3 ТДИ 1,9 комби синхро не загрява
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 ТДИ 1,9 комби синхро не загрява
здравейте имам проблем при минусови температури,термостата работи установих чрез пипане на горния и долния маркуч след запалване работи половин час стрелката на температурата не мърда иначе стъклата са размразени тръгвам карам 12км. до града не може да загрее до 70С. на връщане до вкъщи едвам наближава 90С. това е при минус 5С.ходих по майстори всеки различно мнение,има три подгряващи свещи за антифриза но ми обясниха че се включват при минус 8С. Моля за съвет. 

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Re: Голф 3 ТДИ 1,9 комби синхро не загрява
Ако термостата ти е изправен , това е нормално .. има доста изписано за КПД то на ТДИ моторите ... а наместо ако го чакаш да загрее .. може и да не го дочакаш 

- bfgoodrich
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също съм с голф комби синхро аху двигател.Зиме и лете стрелката стои права т.е.90-92градуса побваи с термостат.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
ЧНГ!
Да не го караш със силно пуснато парно, тези дни имаше такъв случай. Пътя ако ти е спускане също няма да загрява!
Да не го караш със силно пуснато парно, тези дни имаше такъв случай. Пътя ако ти е спускане също няма да загрява!
-
- Автомобил:
- Двигател:
miron_ss написа:здравейте имам проблем при минусови температури,термостата работи установих чрез пипане на горния и долния маркуч след запалване работи половин час стрелката на температурата не мърда иначе стъклата са размразени тръгвам карам 12км. до града не може да загрее до 70С. на връщане до вкъщи едвам наближава 90С. това е при минус 5С.ходих по майстори всеки различно мнение,има три подгряващи свещи за антифриза но ми обясниха че се включват при минус 8С. Моля за съвет.
От къде е купена колата, ако е италиянка термостатите отварят на 78 градуса при почти всички коли които идват от там и нормално! Така че пробвай с термостат който започва отварянето си на 88 градуса! Отделно ако пускаш парното силно няма как да загрее

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
И подгряването на антифриза се включва около +5 градуса 

-
- Автомобил:
- Двигател:
и моят паско е същия но при мен термостат е заминал в града след дълго каране загрявя но извън грда пада на 70
Върни се в “Дизелови агрегати”