Масло Q8 или I.G.A.T. за TDI

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Re: Масло Q8 или I.G.A.T. за TDI

Мнениеот red.devilll » Вто 01 фев 2011 0:33

stefan_milk написа:ало, хора които не карат с IGAT да не се изказват неподготвени
аз карам само с такова и не мърда за 10000
IGAT 10w40 formula diesel hc
Поздрави

:да: на колегата на рендето е игат 10/40 и колата е за продан,но май прави опити да я умори преди да я продаде. маслото му е на 14+ и е паднало на 1 мм над минимума :shock или рендето има много добър двигател или маслото не е такъв булук какъвто го говорите. на старата ми кола също карах с игат,но 5/40 и за 10 000 км падаше от максимум до средата. А колегата с двете турбини може да иде да търси проблема в задволанното устройство преди него или в самия него. зед ми също кара с такова и на опел вектра за 10 000 км му харчи около 500мг. как само вашите коли се развалят от маслото????????
Имам познад на ролвър не му е сменял маслото от както го е купил само долива и кара вместо нафта с отработено масло и нищо му няма(но това на моя автомобил няма кка да се случи). Колата е такси и каза че ако изкара 50 000 км така маправо купува нова,защото е избил парите :D

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 01 фев 2011 9:32

mhihi поредната тема .. "карам с масло за 1 лв. .. вече 1000 км. .. още не се е счупила" ... :обичам ви

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Вто 01 фев 2011 20:41

rado_mit написа:mhihi поредната тема .. "карам с масло за 1 лв. .. вече 1000 км. .. още не се е счупила" ... :обичам ви

Както по-горе някой беше писал, ако човека имаше 10-20лв отгоре на литър , аз бих казал че нямаше да се занимава с тъпи теми във форума и да си губи времето с още по-тъпи отговри.

:talk:

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Вто 01 фев 2011 21:01

говорих с един приятел които кара с по-евтини масла каза че Q8 не лошо,но сега кара с Лукойл и е много по доволен

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 01 фев 2011 21:12

Ако двигателя е хубав, здрав, и е потдържан както трябва, не би правил проблем на масла от средният клас!
Но ако мотора си е пътник, ако ще не ЛикиМоЛИ, мОлЯМти Се Лики да му сложиш няма полза!
Аз съм на принципа, слагам масло от средният клас, не повече от мойте доходи!
70 лева за масло и другите 30 лева за филтри!
Сменям го на 6000 км! Толкова навъртвам за 1 година!
И за мен е добре, всеки да си прави сметката, за мен Марките не съществуват, днешно време сичко е мИнте!

п.п Преди 2 години когато взех колата ми, беше с масло Q8 OilS. Само че в мОЙто село няма такова масло! Чак на 100 км от мен ина, и не е оправдано, иначе бих си сложил такова, от ниските класове си заслужава!

Върни се в “Дизелови агрегати”