здравейте имам проблем с поло 1.9 дизел 98 година ужасен шун
здравейте имам проблем с поло 1.9 дизел 98 година ужасен шун
здравейте имам проблем с полото сии 1.9 дизел 98 година имах ужасен шум под капака при двигателя казаха ми че е водната помпа и обслужваш ремак .. след като я сменихх шума продължи , като давам газ ии без газ на 1 място шума e стържене , тропане все едно опира някъде или нешо се е счупило ... после смениха ми алтернатора незанйно защоо , семеригни , ролка на ангренажния ремакк и всичко се оправи но за 1 ден след това отново започна шума ужасен е ии искам да ми помогнете ако можее налях доста пари и още нищо ... незнамм къде да пратя съобщението затоваа да ме извините днес се регистрирах и форума е много добър ,много се надявам да ми помогнете
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: здравейте имам проблем с поло 1.9 дизел 98 година ужасен шун
Незнам какво е ,но единственото правилно нещо е да смениш сервиза.Това сменили,онова сменили и пак нищо-замисли се дали не ти точат парите
.Иди в друг сервиз и първо се консултирай-не бързай да си оставяш колата ! Иначе ролката на генератора издава гадни звуци,маховика(дано да не е той-1000 лева)

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: здравейте имам проблем с поло 1.9 дизел 98 година ужасен шун
Колега, участник си в страшен филм, тези "майстори" ще те разорят!
Погледни в раздел "сервизи" и отиди при форумен майстор, който разбира за да ти реши проблема трайно. 

Върни се в “Дизелови агрегати”