проблем при ряз на 1.9 тди голф4
- zlatnia7408
- Автомобил: vw 7
- Двигател: TDI 2014
проблем при ряз на 1.9 тди голф4
2001 г. голф 4 1.9 тди 110 коня мотор ASV , имам проблем при рязкото стартиране и изреждане на предавките.има едно пресъсване което не е всеки път. смених вакуми ,почистих турбината и екологията и си е все така.може би престава да има това прекъсване след като загрее много добре сиреч съм го карал доста. и всичко това при градски условия. при загрял мотор на дълго никакъв проблем. някакви идей.
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: проблем при ряз на 1.9 тди голф4
Най-вероятно говориш за така казваното сред дизелите "турбо-дупка" (lag). Ако е това, не се притеснявай, мисля,че няма да имаш проблеми занапред. Както каза, не го прави винаги
поздрави
поздрави
- zlatnia7408
kok12 написа:Най-вероятно говориш за така казваното сред дизелите "турбо-дупка" (lag). Ако е това, не се притеснявай, мисля,че няма да имаш проблеми занапред. Както каза, не го прави винаги
поздрави
ми гадно е . като ми се ежи некой форд или нещо друго и нали разбираш , че като почне да забива се излага , остави мене.

- zlatnia7408
zlatnia7408 написа:kok12 написа:Най-вероятно говориш за така казваното сред дизелите "турбо-дупка" (lag). Ако е това, не се притеснявай, мисля,че няма да имаш проблеми занапред. Както каза, не го прави винаги
поздрави
ми гадно е . като ми се ежи некой форд или нещо друго и нали разбираш , че като почне да забива се излага , остави мене.
изолиран ЕГР има чувствително подобрение но не мога да кажа че проблема е отшумял напълно.
моля за мнения и препоръки.
- zlatnia7408
zlatnia7408 написа:zlatnia7408 написа:kok12 написа:Най-вероятно говориш за така казваното сред дизелите "турбо-дупка" (lag). Ако е това, не се притеснявай, мисля,че няма да имаш проблеми занапред. Както каза, не го прави винаги
поздрави
изолиран ЕГР има чувствително подобрение но не мога да кажа че проблема е отшумял напълно.
моля за мнения и препоръки.
проблема е решен. туброто на земяна почистване тотал , смяна на вакумни пътища, и стана перфектно-няма вече забиване без значение топъл или студен мотор.
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Браво колега, често срещан проблем е
Върни се в “Дизелови агрегати”