Питане за зумер от ГОЛФ 4 !!!!!!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: Питане за зумер от ГОЛФ 4 !!!!!!

Мнениеот k_garchev » Съб 12 фев 2011 20:36

blajetoo написа:Днес подмених задните накладки и остана само да ми докарат двата датчика за АБС,намерих ги за:преден 30лв. и заден 55лв.Като смених накладки обезвазду6их системата но педала от първото натискане ми пада доло и на второто държи,да не е че още са нови задните накладки и не са улегнали? :?: :?: Снимах и лампичката която ми свети на таблото като вдигана над 1000rpm започва да квичи три пъти и мига постоянно!!!!някакви савети за педала за6то пада така доло и за6то свети тая пуста лампа и квичи :?: :?: :?: :?:

Защо е трябвало да обезвъздушаваш системата?Накладки се сменят без да се пуска течност!Ходи в сервиз да ти обезвъздушат системата както трябва!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 12 фев 2011 22:25

Е за "квиченето" нали ти казахме-докато не смениш датчиците така ще е ! А за педала...нещо е оплескано при смяната на накладките !

blajetoo
Автомобил: Golf 4 1.9TDI
Двигател: AHF 1998

Мнениеот blajetoo » Пон 14 фев 2011 1:39

:beer :beer :beer :banana :banana :banana Проблема го ре6их днес,тая 4ервената лампи4ка я оправих като обезвазду6их системата и излезна бая въздух и дразнещия звук спря :lol: .АБС го оправих като смених датчиците и с ВАГ КОМа изтрих гре6ките и сега всичко е ОК !!!!! :beer :applause: Благодаря на всички който оказаха съдействие за отсраняване на тез проблеми :bowdown :bowdown

Върни се в “Дизелови агрегати”