Здравеите колеги пак сьм аз с vw sharana 1.9 tdi 90 кс.1996 г.
Нещо трака по пдедницата ми на колата само като минавам през дупките.
ходих на маистор всичко излезе здраво като за последно като беше колата вдигната поклатиха колелото и установиха че като погледнеш под колелото кьм горната част на амортесьора цялостно мьрда.Казаха ми че тампоните на амортесьора са били заминали.Аз им казах че това лято ги смених нови,а те ми казаха че не са били стегнати както трябва.Други маистори ми казаха че когато колата е вдигната тампоните на амортесьорите освобождавали и заради това го има този луфт-не е било от тях.Аз вече незнам кво да правя ще я продам тази брькма
Колеги вьзможно ли е това с тампоните ще се радвам ако ми помогнете

тампони на амортесьорите
-
- Автомобил:
- Двигател:
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тампони на амортесьорите
Е ти сега за едни танпони ще продадеш колата,еми хората двигател сменят пак не продават.Като е на крик или дигната колата като хванеш колелото лопа ли като движиш колелото нагоре надолу?Отбред имаш и танпонлагери може и те да са заминали,не здавай фронта,и вашия град като нашия май само пишман майстори-всеки гледа прави струва и дали е свършил работа-гледа да земе парата
Успех,дано и колегите да пгледнат и напишат нещо за проблема 

-
- Автомобил:
- Двигател:
aylin78 написа:Е ти сега за едни танпони ще продадеш колата,еми хората двигател сменят пак не продават.Като е на крик или дигната колата като хванеш колелото лопа ли като движиш колелото нагоре надолу?Отбред имаш и танпонлагери може и те да са заминали,не здавай фронта,и вашия град като нашия май само пишман майстори-всеки гледа прави струва и дали е свършил работа-гледа да земе паратаУспех,дано и колегите да пгледнат и напишат нещо за проблема
не на крик цялата е вдигната нагоре надолу не лопа колелото просто като го поклатиш напред назад направо марда целият амортесьор като погледнеш под колелото нагоре
а за продаването на колата досега ми писна от ремонти то не беше ск.кутия,лентов кабел,ABC помпа,хидравлична помпа постоянно грешки в компа,шрнири,биаледки,тампони,маншони,накраиници,ел стьклата,лампичките по таблото,жилата на рьчната,там ABC дачици мисля че на колелетата,дюзи,разпрасквачи,само карето и двигателя излезнаха здрави и все нещо и има писна ми тва ли е марката ФОЛЦФАГЕН гороря за по старите не за новите

ами колега,то се гледа преди да вземеш некоя "карантия" шарнирите как са ?
ako тропа в завой може да е шарнир или някоя втулка или тампон на НОСАЧА
. ВИЖ отдолу шарнира като навиеш пълен и прегледаш гумените съединения дали са разкъсени както и за тампоните на носача. така проверяваш и от дшете страни. най дбре се вижда като вдигнеш колата или от канал на осветление. а пък може и накладките да ти тракат. евентуално ако смениш нещо по носачите може да идеш на регулаш на предницата. успех 

E, като е във въздуха е нармолно да се отлепи. Има ли голямо разстояние когато е на земята от бомбето до чашката на амортисьорите?
Прегледай си биалетки, тампони на носачите (не го знам Шарана с кой тип окачване беше) тампони на стабилизираща щанга и амортисьори. Друго няма от какво да чука.
Прегледай си биалетки, тампони на носачите (не го знам Шарана с кой тип окачване беше) тампони на стабилизираща щанга и амортисьори. Друго няма от какво да чука.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колеги