Чукане на аванс на Голф 4 тди AJM
Чукане на аванс на Голф 4 тди AJM
Здравейте колеги, имали представа някой от какво може да чука аванса на колата .При набиране на ниска скорост се чува аванса.Сипвах и добавка в резорвоара и пак същото.Не знам от какво може да е проблема.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Чукане на аванс на Голф 4 тди AJM
Колега незнам какъв е този аванс дето го 4ува6,това да не е жигула,но явно иска6 да ускори6 при много ниска скорост и голяма предавка и за това се получава този момент. 

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Я си виж корекциите на дюзите, че с този "аванс" ми мирише на пикаеща дюза. Има възможност да съсипеш буталото .
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
смени обтягащата ролка на ремъка на xидравликата 

-
- Автомобил:
- Двигател:
gezet написа:Здравейте колеги, имали представа някой от какво може да чука аванса на колата .При набиране на ниска скорост се чува аванса.Сипвах и добавка в резорвоара и пак същото.Не знам от какво може да е проблема.
Колега и при мен е така.дюзите са си в норма ролката на алтернатора е сменена,защото ми казаха че може да е от нея,оптяжната ролка на външния ремък е сменена и пак го има.като сваля ремъка го няма и като го сложа го има.Това Го откри Ники от Герман и съм му много благодарен,но не дойде време да ми смени ролката на алтернаторазащото тръгнахмена един курс,до германия и ме предаде по път

Благодаря ви колеги за предположенията ,ще пробвам да сваля пистовия ремък и ще пробвам как върви колата дали има отново този странен шум.
Върни се в “Дизелови агрегати”