Чукане на аванс на Голф 4 тди AJM

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
gezet
Автомобил:
Двигател:

Чукане на аванс на Голф 4 тди AJM

Мнениеот gezet » Чет 24 фев 2011 21:12

Здравейте колеги, имали представа някой от какво може да чука аванса на колата .При набиране на ниска скорост се чува аванса.Сипвах и добавка в резорвоара и пак същото.Не знам от какво може да е проблема.

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Re: Чукане на аванс на Голф 4 тди AJM

Мнениеот gogovaseev » Пет 25 фев 2011 7:43

Колега незнам какъв е този аванс дето го 4ува6,това да не е жигула,но явно иска6 да ускори6 при много ниска скорост и голяма предавка и за това се получава този момент. :beer

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Пет 25 фев 2011 8:23

Я си виж корекциите на дюзите, че с този "аванс" ми мирише на пикаеща дюза. Има възможност да съсипеш буталото .

Потребителски аватар
maimo
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX-2005

Мнениеот maimo » Пет 25 фев 2011 17:06

смени обтягащата ролка на ремъка на xидравликата :)

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Пет 25 фев 2011 21:27

gezet написа:Здравейте колеги, имали представа някой от какво може да чука аванса на колата .При набиране на ниска скорост се чува аванса.Сипвах и добавка в резорвоара и пак същото.Не знам от какво може да е проблема.

Колега и при мен е така.дюзите са си в норма ролката на алтернатора е сменена,защото ми казаха че може да е от нея,оптяжната ролка на външния ремък е сменена и пак го има.като сваля ремъка го няма и като го сложа го има.Това Го откри Ники от Герман и съм му много благодарен,но не дойде време да ми смени ролката на алтернаторазащото тръгнахмена един курс,до германия и ме предаде по път :banghead:. Но в най-скоро време ще трябва да ида за съединител,но чакам да оправя другата кола и чак тогава. Според мен тозо гаден звук е от компресор на климатик или от алтернатор.Защото останаха само те които не са сменени по моята кола и проблема си остава.Другата седмица ще правя алтернатор и ако изчезне ще пиша,а ако не продължаваме и с лагера на климатика :banghead: и дано тогава изчезне

gezet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gezet » Пет 25 фев 2011 22:13

Благодаря ви колеги за предположенията ,ще пробвам да сваля пистовия ремък и ще пробвам как върви колата дали има отново този странен шум.

Върни се в “Дизелови агрегати”