Отоплителен дизел?!?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
ceko84
Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
Двигател:

Re: Червена нафта?!?

Мнениеот ceko84 » Вто 01 мар 2011 21:22

ceko84 написа:Ще замръзне ,но като идем на северния по;юс.Цяла зима карам с такава и още не ми е замръзвала.А София не е от най-топлите градове в България :beer

Ела във Видин дето държи по 2 седмици по -17/-9,и ще говорим. :beer

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Вто 01 мар 2011 21:34

ceko84 написа:
ceko84 написа:Ще замръзне ,но като идем на северния по;юс.Цяла зима карам с такава и още не ми е замръзвала.А София не е от най-топлите градове в България :beer

Колега тук в София спада до -2 и после цял месец е 25-30 градуса :D . Зависи кой с какво е увеличил количеството преди да достигне даденото гориво до теб. А във Видин влаове карате или не?

Последна промяна от red.devilll на Вто 01 мар 2011 23:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ulipet
Автомобил: VW PASSAT B7
Двигател: CFF

Мнениеот ulipet » Вто 01 мар 2011 21:43

red.devilll написа:
ceko84 написа:

Колега тук в София спада до -2 и после цял месец е 25-30 градуса :D . Зависи кой с какво е увеличил количеството преди да достигне даденото гориво до теб. А във Видин влаове карате или не? От достоверен източник на нафтата ,която е в БДЖ и се правят по 2 пъти на седмица проби и то винаги са изненадващи-Ако може да ми кажеш коя бензиностанция е проверена за качество на гориво или с наказана за некачествената помия ,която ни я продават за "нафта".

Тея писания ако ги прочете Захари от Транспортна полиция ,ще видите вие жепейска нафта.....с прангите и за парапета на стълбите часове висене... :beat_butt2 ....такива писания трябва да се трият и да не се позволява обсъждането им защото се уронва и без това никаквия престиж на железницата.

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Сря 02 мар 2011 0:35

ulipet ,слушай какво ще ти кажа.Нали се сещаш, че тоя дето си е сипал такава нафта не е отишъл да иэточи дизеловата мотриса.Нали пак се сещаш, че някой жепеец му я е продал.И нали се сещаш, че тоя "Захари от транспортна полиция " е спал.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 02 мар 2011 0:37

То затова БДЖ пред фалит

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Сря 02 мар 2011 0:42

нека ако не е проблем да се изтрие темата или да се заключи..получих отговора които ми трябваше.
и тук не ставаше въпрос за нафтата на БДЖ ,а за отоплителна нафта,която не се използва само в бдж-то..

Върни се в “Дизелови агрегати”