Проблем след лоша нафта...помагайте
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Re: Проблем след лоша нафта...помагайте
Аз имах подобен проблем преди няколко години,смених горивния филтер,свалих резервоара "а вътре няма да ви казвам какво чудо беше"и го закарах на автомивка да го измият с пароструйка,след това нямах никакви проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега сега като напълни резервоара с разни боклуци май е най добре да го източиш, че да не стане някакъв друг проблем. Или поне го допълвай периодично с нафта от бензиностанцията. Несъм слагал никакви добавки до момента ама съм чувал за какво ли не спирт, бензин, газ, масло ужас всички дават акъл ама я някой да се закълне, че е слагъл. Случвало ми се е подобен проблем с кола под наем и фалшива нафта колата след наливането почна да работи много неравномерно страшно шумно и нямаше мощност. Тогава трябваше да мина към 1000 километра на всяка бензиностанция ама само от известните добявях до горе нафта и двигателя постепено утихна и се оправи. Така, че ако си сложил някоя тайна съставка ти препоръчвам да пълниш до горе с бензинджийска.
- Cheater
- Автомобил:
- Двигател:
Добавката е Кастрол ТДА.Мисля, че е добра,иначе ми се ще иЛики-Моли да пробвам.
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
service_chocho
Несъм слагал никакви добавки до момента ама съм чувал за какво ли не спирт, бензин, газ, масло ужас всички дават акъл ама я някой да се закълне, че е слагъл.
Пешо Копиловски е слагал ...човека може да ти се закълне...някъде бях писъл за неговото приключение....но ще повторя....20 литра някакъв мазут никому незнаен 1-2 литра бензин и 1 шише Щилково масло на Опел Кадет 1988 година но за годината не съм сигурен ,това говорим само ЗИМАТА!!!.ДВГ 1.6 чист дизел ....преди 2 или 3 тодини пред пожарната в Монтана при минус 24 града само тои запали от колите дето бяха навън и един Форд орион но колегата с Форда незнам да е слагал некви боклучаци но гледа земя та с трактора зарежда и Форда...сигурен съм!!!....Човека с Опела работи в пожарната в Монтана,продаде го и човека на които го е продал е печелил бас че ще му даде разход под 5 ,до морето с фул пийпъл вътре и багаж.....дало му е 4.6......Опела още брамчи из Монтана...
Несъм слагал никакви добавки до момента ама съм чувал за какво ли не спирт, бензин, газ, масло ужас всички дават акъл ама я някой да се закълне, че е слагъл.
Пешо Копиловски е слагал ...човека може да ти се закълне...някъде бях писъл за неговото приключение....но ще повторя....20 литра някакъв мазут никому незнаен 1-2 литра бензин и 1 шише Щилково масло на Опел Кадет 1988 година но за годината не съм сигурен ,това говорим само ЗИМАТА!!!.ДВГ 1.6 чист дизел ....преди 2 или 3 тодини пред пожарната в Монтана при минус 24 града само тои запали от колите дето бяха навън и един Форд орион но колегата с Форда незнам да е слагал некви боклучаци но гледа земя та с трактора зарежда и Форда...сигурен съм!!!....Човека с Опела работи в пожарната в Монтана,продаде го и човека на които го е продал е печелил бас че ще му даде разход под 5 ,до морето с фул пийпъл вътре и багаж.....дало му е 4.6......Опела още брамчи из Монтана...
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Гледам говорите за добавки...трябва да питам добавката как се казва.В опаковка от 1литър е и струва 50лв.Вади се маркуча за нафтата и се пъха в шишето.Колата се пали и работи на място(загрял мотор) докато свърши добавката.После гърнето става бяло отзаде и колата се "поотпушва".Лично съм го виждал на 2 коли и ефект има...
Върни се в “Дизелови агрегати”