съвет за голф4 101к.с тди
- mari_123
- Автомобил: golf4
- Двигател: ajm 2000
съвет за голф4 101к.с тди
колеги искам да попитам дали някой знае дали този мотор е читав защото съм си харесал едно голфче но не съм чувал отзиви за този мотор иначе колата е 2002г благодаря предварително
Re: съвет за голф4 101к.с тди
Помпа дюза с нисък данък, щото се води 74kW
Един приятел кара Ауди АЗ с такъв мотор, и само хубави работи виждам от него. Върви доста повече от бензин 1,6/101 коня.
Иначе всичко е въпрос на състояние на това което си гледал. Може и да е много здрав, може и да е много чупен. Зависи от предния стопанин.

Иначе всичко е въпрос на състояние на това което си гледал. Може и да е много здрав, може и да е много чупен. Зависи от предния стопанин.
Декември 2010 си взехме Г4 комби 1,9ТДИ, 101 коня, код на мотора AXR.
Мотора 101 к е преработения 110 коня, но с помпа-дюза. Има два кода - АTD и АXR. Втория мотор е с Евро 4 и е на почит в Немско - дават "зелена" картичка за него. Като всеки мотор ПД иска масло - 505.01 за да не се прецакат дюзите. Не сме изминали много километри с него, но за сега сме доволни. Има добра мощност, разход около 5/100 извънградско. Не съм чул лоши неща за този мотор. Май го слагат и на част от Skoda Roomstar,а със съгурност на Сеат Ибиза. Но относно доколко читав може да е дизел втора ръка - както се казваше в "Улицата": "(цензура), сине!"
Успех!
Мотора 101 к е преработения 110 коня, но с помпа-дюза. Има два кода - АTD и АXR. Втория мотор е с Евро 4 и е на почит в Немско - дават "зелена" картичка за него. Като всеки мотор ПД иска масло - 505.01 за да не се прецакат дюзите. Не сме изминали много километри с него, но за сега сме доволни. Има добра мощност, разход около 5/100 извънградско. Не съм чул лоши неща за този мотор. Май го слагат и на част от Skoda Roomstar,а със съгурност на Сеат Ибиза. Но относно доколко читав може да е дизел втора ръка - както се казваше в "Улицата": "(цензура), сине!"
Успех!
- mari_123
- Автомобил: golf4
- Двигател: ajm 2000
благодаря колеги дано да намеря по читав голф
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
И аз имам Голф 4 101 коня ПД 2003година с код на мотора АХR.За сега (вече 2-3 години)съм му навъртял 40 000км и не съм имал никакви проблеми с мотора.Върви доста прилично, а и на разход е добре.Що се отнася до състоянието на мотора всичко е въпрос на късмет.Успех с търсенето.
Върни се в “Дизелови агрегати”