Колко ампера трябва да ми е акумолатора и с какъв стартов ток?
Аз мислех минимум 70 но то няма място за такъв стандарт просто няма как да влезне влиза най много 63 на варта е модела 620 мисля някъде стартов ток.Та интересно ми е дали ще му е малък този акумолатор

Поло 1.9 SDI - проблем акумулатора ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 1.9 SDI - проблем акумулатора ?
sobieski_2 написа:Колко ампера трябва да ми е акумолатора и с какъв стартов ток?
Аз мислех минимум 70 но то няма място за такъв стандарт просто няма как да влезне влиза най много 63 на варта е модела 620 мисля някъде стартов ток.Та интересно ми е дали ще му е малък този акумолатор
Колега има на Фиам едни ,които са с повишен стартов ток ако искаш виж от тях какво ще се побере

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със FIAM 63 ампера и завишен стартов ток.Досега 3 година проблеми никакви ! Тази марка се оказаха добри акумолатори-нито съм го зареждал ,нито съм доливал течност досега.Общо взето никакви проблеми!Смело вземай и карай 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Dizel_fen написа:Аз съм със FIAM 63 ампера и завишен стартов ток.Досега 3 година проблеми никакви ! Тази марка се оказаха добри акумолатори-нито съм го зареждал ,нито съм доливал течност досега.Общо взето никакви проблеми!Смело вземай и карай
Какъв е твоят стартов ток ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с 56 ампера на същия мотор и нямам проблеми
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Колкото по голям е за дизел,толкова повече ще изкара!То това 56А за дизел ли е бре.Ако е,скоро ще имаш проблеми.74А-680 стартов ток е оптималния вариант за дизел.Аз лично утре ще си купувам 80А 700 стартов ток
Няма лабово.На голфи е Фиам-Италия 74А 680.3 год.вече Ок!

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
sobieski_2 написа:Dizel_fen написа:Аз съм със FIAM 63 ампера и завишен стартов ток.Досега 3 година проблеми никакви ! Тази марка се оказаха добри акумолатори-нито съм го зареждал ,нито съм доливал течност досега.Общо взето никакви проблеми!Смело вземай и карай
Какъв е твоят стартов ток ?
Моят стартов ток е 640 и е предостатъчен според мен.И другите работи си оказват значение-читав стартер и бендикс,добра компресия,работещи подгревни свещи,подходящо масло(през зимата некачественото масло става като грес в картера и това също е причина за трудно завъртане)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Знам че по голям ще е по добре но повече от стандарта на 63А не става просто на варта гледах 70А е по голям и няма как да влезне за това се чудя дали 63А със стартов ток около 620 ще е добре.В магазина ми казват,че нямяа да имам проблем но те казват така почти за всичко
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
sobieski_2 написа:Знам че по голям ще е по добре но повече от стандарта на 63А не става просто на варта гледах 70А е по голям и няма как да влезне за това се чудя дали 63А със стартов ток около 620 ще е добре.В магазина ми казват,че нямяа да имам проблем но те казват така почти за всичко
Ами като нямаш място взимаш за колкото имаш.То хубаво ще взимам този 80А дънер,ама не знам и аз колко място имам

Върни се в “Дизелови агрегати”