При мен ефекта е супер,нищо че може и да сменявам съединител ,но не се знае след колко хиляди км,все пак моя АХФ е на около 270 000 км.

vuryss написа:С предварително задържане на съединителя няколко секудни преди да я включа за сега влиза по-лесно, но доста ситуации изискват по-бързо превклюване и тогава става сконфузено
Чудя се вече при кой да я заведа, един техник ми каза, като я погледна, че нищо уж и нямало. Знаете ли някой стабиляга от Ямбол да може да я прегледа ?
ПС: Благодаря на всички за вниманието и съветите!
Stivi написа:vuryss написа:С предварително задържане на съединителя няколко секудни преди да я включа за сега влиза по-лесно, но доста ситуации изискват по-бързо превклюване и тогава става сконфузено
Чудя се вече при кой да я заведа, един техник ми каза, като я погледна, че нищо уж и нямало. Знаете ли някой стабиляга от Ямбол да може да я прегледа ?
Щом задържането на съединителя помага значи всички предложения на колегите за ремонтни комплекти и други бъзикания по лостовата система директно отиват в кофата и почваш да се подготвяш за съединител![]()
hobsy написа:Stivi написа:vuryss написа:С предварително задържане на съединителя няколко секудни преди да я включа за сега влиза по-лесно, но доста ситуации изискват по-бързо превклюване и тогава става сконфузено
Щом задържането на съединителя помага значи всички предложения на колегите за ремонтни комплекти и други бъзикания по лостовата система директно отиват в кофата и почваш да се подготвяш за съединител![]()
А какво следва ако си с нов съединител и пак си го има този проблем?
hobsy написа:Сега е момента някой да даде информация и снимки къде се намират точно , как се сменят , какво се разглабя и колко струва защото лично на мен ми е пълна мъгла специално скоростите и тия лостови с-ми или жила ли са не знам и аз.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: capitana и 29 госта