Здравейте,
След като отидох при Ventoman на диагностика и преглед се установи, че като са ми сменяли филтрите са ми отрязали едно маркуче, от което зависело плавното загасяне на двигателя. Също така ми прецакали дроселова (дано съм го запомнил правилно) клапа и мотора е нямал въздух. Всичко това майстора го оправи и то на цената на смешни пари. След това тествахме и колата пак е фърчулет.
Предистория: За съжаление бях пратил булката да смени маслото и филтрите и тя белята станала. Най-тъпото е, че ги сменя комшията който ужким разбира ама...явно не чак толкова. Един съвет - ходете на проверени майстори а не на такива дето са ви "приятели". Моя съсед вместо да ми каже, че не е пипал помпа дюза се направи на майстор и ми изгуби и време и пари. Най-тъпото е, че му закарах и старата колица (тигра), че и тече антифриза от някъде и той ми вика -гарнитура и се оказа после, че проблема продължава да го има, липсва една щипка и на инжекциона някаква тапа

,. Сексам ти и майстора и чудото

. Сега ще трябва във форума на Опел да видя дали има някой свестен майстор (ако имате някой познат за Опели за София дайте инфо плс). И най-тъпото е, че ми вика "не съм аз, то така си беше" бах ти и човека. Аз си изпатих, не го правете и вие. Също така ако имате проблем - веднага на майстор!!! Да няма после
Поздрави