Golf IV 1.9 TDI 1997 do 2002 g.
- NIGHT^WALKER
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf IV 1.9 TDI 1997 do 2002 g.
Аз където трябва да се доказвам съм се доказал, а точно на тебе не виждам смисъл 

@NIGHT^WALKER, си е репутация, ама в един друг форум. Един от първите проекти, които са станали достъпни до голяма аудитория
.
Не се карайте за глупости
.
Иначе по темата, аз бих си взел PD моторетка

Не се карайте за глупости

-
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:@NIGHT^WALKER, си е репутация, ама в един друг форум. Един от първите проекти, които са станали достъпни до голяма аудитория.
Не се карайте за глупости.
абсолутно pd 6те баде наи добрият избор и според мен.колеги не се разправяите за глупости няма смисал.успех

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
PD-кефа си има цена,и то висока
VP-по-малко коне = по-малко кеф,но на много по-ниска цена
ако вземаш PD вземай с 131кс или още по-добре с 150кс ,като ще е гарга,да е рошава
ако вземаш PD вземай с 131кс или още по-добре с 150кс ,като ще е гарга,да е рошава

-
- Автомобил:
- Двигател:
гледай да е по-близо до 2002г.а то тогава и ще е ПД
науката напредва а ПД е по-ново съответно по-добро.ако слушаш някои колеги дето искат да няма демферни маховици и променливи геометрии и т.н.т то тряяя си вземеш голф2
а ако мислиш да даваш 15-тина бона то по-добре си вземи голф6-на лизинг.

- NIGHT^WALKER
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:гледай да е по-близо до 2002г.а то тогава и ще е ПДнауката напредва а ПД е по-ново съответно по-добро.ако слушаш някои колеги дето искат да няма демферни маховици и променливи геометрии и т.н.т то тряяя си вземеш голф2
а ако мислиш да даваш 15-тина бона то по-добре си вземи голф6-на лизинг.
tdi fen написа:PD-кефа си има цена,и то висока

-
- Автомобил:
- Двигател:
slavi_s_t написа:Бих желал да попитам по компетентни от мен няколко въпроса и с радост ще се съобразя с мненията на всички който пишат.
Искам да премина към семейството на дизелите и съм се насочил към Golf IV 1.9 TDI 1997 do 2002 g.
Бих искал да попитам такъв вид кола надеждна ли е ? Трудна ли е за подръжка ? Намират ли се лесно части за този модел ?
и най важният ми въпрос Надеждна кола ли е за нашите пътища и чупи ли се често дава ли проблеми по двигател по ходова част и всичко свързано с този автомобил.
Много ми харесва като кола представителна и малка става и за града и за извън него точно и за това ми харесва.
Моля ви пишете и дайте съвети на какво да наблегна когато си копувам тази кола?
АБФа го хвалят много ама много. Явно е качествена моторедка.
Аз имам AJD ( или така казано 1.9 ТДИ 115 коня) Ми корав мотор е , или аз съм случил на качествен екземпляр. Обслуждането му е около 1000 лева. ( задължително е хубавото масло Якооо или Мотул , може и кастрол , 10W40 ( поне аз тва сипвам и съм доволен за 5г Км не е мръднало ). Чесно казано с мойто каране с и бая ръчкане до сега съм сменил 1 датчик на педала на газта

В сравнение с много коли ( имам предвид коли а не просто коли ) от тоя диапазон поддръжката му е фрапантна .
Кат скъп КОНСУМАТИВ - турбо ( немците така го видят ... ) и съединителнче. Внимавай там да не те удари. Гледай да не пуши и да отделя добре.
Иначе мой личен съвет - поохарчи се за един голф IV TDI AUY Fourmotion (4x4) 131 коня или 150коньовото TDI GTI. Разхода е изключително приличен поне на 1вите два ( за 150 коньовия нямам наблюдения. )
Мисля , че ще си доволен.
Успех с покупката колега. И да се похвалиш после
- slavi_s_t
- Автомобил:
- Двигател:
МОМЧЕТА благодаря за мненията голфчето си го купих и сега обмислям да направя нещо много интересно иска ми се да му сложа чип и да кача конете. Незнам това да ли е удачно но ми се ще много все пак кажете ми закупих ТДИ 1.9 110 коня искам още кончета под капака и се сетих за тия чипове.
колко излиза това удоволствие да си го поставя ?
мерси предварително за съветите
-
- Автомобил:
- Двигател:
slavi_s_t написа:МОМЧЕТА благодаря за мненията голфчето си го купих и сега обмислям да направя нещо много интересно иска ми се да му сложа чип и да кача конете. Незнам това да ли е удачно но ми се ще много все пак кажете ми закупих ТДИ 1.9 110 коня искам още кончета под капака и се сетих за тия чипове.
Браво колега сас здраве да си я кара6 колицата и много без авариини,а за 4ип4ето ако иска6 пи6и ми на лс 6те те сваржа сас един пи4 от сф и 6те остане6 много доволен.успех
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
slavi_s_t написа:=закупих ТДИ 1.9 110 коня искам още кончета под капака и се сетих за тия чипове.
Ето тук ще намериш точния човек за чипосването с цени и всички подробности:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=48&t=16211
- The_Game
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: ALH 1999
Stivi написа:slavi_s_t написа:=закупих ТДИ 1.9 110 коня искам още кончета под капака и се сетих за тия чипове.
Ето тук ще намериш точния човек за чипосването с цени и всички подробности:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=48&t=16211
Да и аз това бих те посъветвал

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Още един глас и от мен за Brezel

- Йордан Й
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,знам че въпросът ми не е за тук,но ако може някой да отговри имам Г4 116ПД и когато го настъпя след 2200 2400 всеки път е различно ми забива "запушва" самият звук на двигателя изчезва,на какво може да се дължи това?Благодаря.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Йордан Й написа:Здравейте,знам че въпросът ми не е за тук,но ако може някой да отговри имам Г4 116ПД и когато го настъпя след 2200 2400 всеки път е различно ми забива "запушва" самият звук на двигателя изчезва,на какво може да се дължи това?Благодаря.
Наистина не е тук мястото да питаш в тази тема , ако напишеш в търсачката "ЗАБИВАНЕ" излизат страшно много теми

Върни се в “Дизелови агрегати”