Скоростна кутия на 1.9 SDI код ASY мотор

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Скоростна кутия на 1.9 SDI код ASY мотор

Мнениеот H2O » Нед 27 мар 2011 16:22

На дядото(разбирай бащата на жена ми)има Поло 1.9 SDI 2001г.Скоростната кутия започва да прави номера и явно трябва да се търси друга.По скоро проблема ще е в диферинциала.Във форума няма много писано за SDI,така че ако някой е купувал или е имал проблем със скоростната кутия на този мотор,нека пише.Интересува ме преди да тръгна по моргите да разбера колко струва на старо.Има много писано,но главно за бензиновото Поло.Там май скоростната кутия е консуматив :evil: Ама ако знаете какъв алкохол вари дядото...Това как я прави тази ракия не знам.Как да му оставиш колата да се счупи :bowdown

Потребителски аватар
vasko__2
Автомобил:
Двигател:

Re: Скоростна кутия на 1.9 SDI код ASY мотор

Мнениеот vasko__2 » Нед 27 мар 2011 17:11

Кажи какво й е, ще я оправиме..

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Re: Скоростна кутия на 1.9 SDI код ASY мотор

Мнениеот H2O » Нед 27 мар 2011 18:55

vasko__2 написа:Кажи какво й е, ще я оправиме..

Аз имам кола със същия мотор.Значи при него задна влиза все едно за последно.Трудно и трябва да се се уверил,че лоста не може да влезе повече.Когато я гаси,се чува един трясък все едно маховика се удря в корпуса на кутията.Не знам дали подлежи на ремонт.Знам само,че опрвяне на кутия е голяма сватба.Имам хора в чужбина и могат да ми намерят въпросната кутия,ама ако е скапана и тя.Тогава да правя от две една.Цената от вънка е около 80-100Е.При моя SDI скоростите влизат като масло и няма аномалия,като при него.

Върни се в “Дизелови агрегати”