има ли катализатор??!

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
aleksiev21
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AFN 1998

има ли катализатор??!

Мнениеот aleksiev21 » Пет 01 апр 2011 19:02

Пасат б5 1,9 тди 110 коня афн двигател 1997 година има ли катализатор и колко му е горе долу данъка.. От Пазарджик съм и до 10 дни трябва да се регна в данъчното..Някой съгражданин има ли представа ако има катализатор тая машина каде да ида за да ми изкарат бележка за него, колко пари струва този документ и ще ми спаднат ли от данъка при наличието на катализатор евентуално :?: :?:

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Re: има ли катализатор??!

Мнениеот H2O » Пет 01 апр 2011 19:10

Има стига джамбазите да не са го продали вече :evil: Данъка за всеки град различно.Катализатора сваля данъка наполовина.

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Пет 01 апр 2011 19:27

H2O написа:Катализатора сваля данъка наполовина.
мисля че важи само за коли под 100 кс

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Пет 01 апр 2011 19:33

tdi fen написа:
H2O написа:Катализатора сваля данъка наполовина.
мисля че важи само за коли под 100 кс

Да това е вярно ! Но друг е момента ,че скоро или не ще дойде времето когато ще мине "модата" за махане на катализатора , защото без него няма да получиш стикерче за ГТП mhihi

И ще почне едно търсене на катализатори за купуване ,а те са на сносни цени новички scare

Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SoManyRetards » Пет 01 апр 2011 20:45

До автора на темата > Данъка е зависим от това, в коя община си, катализатора за твоят автомобил не важи, влизаш в големия данък, т.е над 101к.с.
Аз плащам 133,46лв. / гр.Кърджали

А колкото до колегата от предното мнение - Колега, нали се сещаш, че дори и да стане така, рушветите винаги ще ги има, още по-малко, че всеки втори ходи при познат, или познат на приятеля му и т.н и т.н. :wink:

Потребителски аватар
achodemo

Мнениеот achodemo » Пет 01 апр 2011 21:10

jos написа:До автора на темата > Данъка е зависим от това, в коя община си, катализатора за твоят автомобил не важи, влизаш в големия данък, т.е над 101к.с.

А колкото до колегата от предното мнение - Колега, нали се сещаш, че дори и да стане така, рушветите винаги ще ги има, още по-малко, че всеки втори ходи при познат, или познат на приятеля му и т.н и т.н. :wink:

Браво рушветчията :beat_butt2 , само че ще ти се разпадне схемата , когато нещата си дойдат намясто със затегнат контрол и камери във всеки пункт от записа на който ще може да се види номера на каручката ти дали е минала въобще от там и как ! И няма да може да минеш по втория начин ако ще и Б.Борисов да ти е братовчед ! :да:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 01 апр 2011 21:13

То това няма да го доживееме бе колега :mrgreen:

Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SoManyRetards » Пет 01 апр 2011 21:19

achodemo написа:
jos написа:До автора на темата > Данъка е зависим от това, в коя община си, катализатора за твоят автомобил не важи, влизаш в големия данък, т.е над 101к.с.

Браво рушветчията :beat_butt2 , само че ще ти се разпадне схемата , когато нещата си дойдат намясто със затегнат контрол и камери във всеки пункт от записа на който ще може да се види номера на каручката ти дали е минала въобще от там и как ! И няма да може да минеш по втория начин ако ще и Б.Борисов да ти е братовчед ! :да:

Къде съм написал, че аз давам рушвети?
Просто искам да кажа, че това е редовно.
Аз лично си минавам както си му е реда прегледа, и не се притеснявам от нищо.
Но в България, никога няма да дойде оправията, сигурен съм, и както казва колегата по-горе, няма да го доживеем. :wink:

Потребителски аватар
achodemo

Мнениеот achodemo » Пет 01 апр 2011 21:33

Извинявай ,че те набедих . А за другото ще видим.

Потребителски аватар
gencho84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gencho84 » Пет 01 апр 2011 21:42

Колеги,спора е излишен.До колегата с катализатора,ако си мисли ,че след 13 год. таркаляне има некав ефект от катализатора си освен да му затапва гарнето,друго не варши.

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Пет 01 апр 2011 21:59

achodemo написа:

Колега нали сложиха камери в изпитващите зали и учебните автомобили на изпита,но има пак вратички и се "продават" още книжки

Върни се в “Дизелови агрегати”