Здравейте колеги искам да си надуя турбото на 1.1-1.2 бара някаде обаче незнам точно от каде.Изчетах целия интернет обаче нищо не намирам за тази турбина.Westgate и е вътрешен и немога да разбера как да и го навия.Моля някой ако знае да пише
Колега ,мисля че там дето е клапана за разтоварване има завалцовано . Тая завалцовка се разкапсолова и капачето на което са тръбичките се маха и вътре би трябвало да може да се натяга.Ама това само съм го чувал , не съм пробвал , ако има колеги които са го разглабяли нека кажат , че и аз се интересувам
don hose написа:Нищо не разглабяй, купуваш си механичен буст контролер и си караш на каквото ти е кеф налягане.
Да,за тази турбина това е начина ,връзваш контролера на сивата тръбичка и така.
Само не се хващай на по-горния съвет за разглобяване,защото ще сгрешиш ,а и освен това,налягането,което целиш,надявам се знаеш,че трябва да бъде съобразено с ред други фактори.
не е сериозен проблем да вдигнеш налягането и то доста над фабричното,но само с това (особено при диз.ДВГ)резултатите са далеч под очакванията като положителни и обикновено като правило изключително лоши за двигателя,а скъпи за теб.