1,9ТДИ 1Z заглъхва при подаване на газ
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: 1,9ТДИ 1Z заглъхва при подаване на газ
Точно това е, че колегата говори че е изолирал N75, а не EGR.
- danyyel1
- Автомобил:
- Двигател:
чакаите сега да се уточним нещо изолирах клапана които е сварзан кам смукателите АГР клапан който се регулира от елекронен клапан който се намира до до филтарната кутия а днес установих че моят заяжда и когато колата е на оборот при нормална работа той трябва да е отворен и когато подам газ да затвори и въздухът от турбото да си иде в цилиндрите а моят не затваря и въздуха си излиза през колекторите затова е като спъната нищо не пренадува варви като луда а Н75 не е другият които регулира колко и кога да да надува турбото с червеният,синият и черният щуцер
сега само трябва да разбера със сигорност дали електронният не си върши работата или разтоварващият заяжда в отворено састояние доколкото знам може да се замери сапротивлението на електронният ама параметрите трява да намеря незнам даите савет имам документация на руски ама дали ги има там тия омове ще видя
сега само трябва да разбера със сигорност дали електронният не си върши работата или разтоварващият заяжда в отворено састояние доколкото знам може да се замери сапротивлението на електронният ама параметрите трява да намеря незнам даите савет имам документация на руски ама дали ги има там тия омове ще видя
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
сори че пиша тука,но да не отварям нова тема:неска забелязах че 1з в б4 на ауди е до 6 хиляди оборота.Дали ша върви повече от тва до 5хиляди?
- danyyel1
- Автомобил:
- Двигател:
Ми качи се и пробвай аз неска вече си оправих проблема АГР клапана е бил задръстен почистих го и сега сичко е ОК 

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
1-во EGR-ЕГР ...АГР е друго
2-ро Може направо да го изолираш,ако не си. Като цяло разлика няма...направи ми впечатление,че мааалко по-добре ускорява сякаш в ниските
,а и се лишаваш от проблемите с нагара по колекторите
П.с. vinixxx - Няма да върви повече. В голфа е до 5500 ама не ги вдига нали

2-ро Може направо да го изолираш,ако не си. Като цяло разлика няма...направи ми впечатление,че мааалко по-добре ускорява сякаш в ниските

П.с. vinixxx - Няма да върви повече. В голфа е до 5500 ама не ги вдига нали

- danyyel1
- Автомобил:
- Двигател:
ми сега е добре след почистването но все по-често се замислям да го изолирам то от него файда никва аз преди време свалях колекторите като видях нагара се оплаших отворите дето смуче и около клклапаните имаше неповече от 10мм. разтояние чудех се как е варвяла колата 

Върни се в “Дизелови агрегати”