Тди ПД 116
- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
Тди ПД 116
Здравеите колеги,понеже съм намислил скоро време да сложа един чип на голфчето..,може ли някои от вас с опит да ми каже има ли отрицателен ефект,понеже много "майстори" ме плащат че се се съсипе мотора,че много ще пуши и така..мисля чипа да е от колегата Brezel....Благодачя
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Re: Тди ПД 116
При мен вече над 50 000 км освен повечко фън друго не съм видял. Е, малко трябва да галиш съединителя, но кеф цена няма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Съмнителният написа:При мен вече над 50 000 км освен повечко фън друго не съм видял. Е, малко трябва да галиш съединителя, но кеф цена няма.

- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
А за пушеците от кюнеца нещо да кажете..
понеже 2 година го карам и ауспуха е снежинка,не пипа маслото

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Viktor Cankov написа:А за пушеците от кюнеца нещо да кажете..понеже 2 година го карам и ауспуха е снежинка,не пипа маслото
Няма да имаш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе ако е направен качествен чипа най-вероятно няма да пуши!
А проблемите при некачествен чип може да са претоварен съединител , прегряване на мотора ,счупена турбина , счупени бутала.
А проблемите при некачествен чип може да са претоварен съединител , прегряване на мотора ,счупена турбина , счупени бутала.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Georgi Vutov написа:Абе ако е направен качествен чипа най-вероятно няма да пуши!
Не е вярно... дори и със "качествен чип" ( при тази кола чип няма да трябва) пак пуши. Самото съотношение нафта:въздух е малко трудно за уцелване. А и при кола на 10 години смятай какво е. Иначе и аз съм със софтуеър от Brezel и колата върви уникално. Вярно вече ми замина съединителя,но това е от многото гърчене

- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
Освен съединител какво друго може да се повреди сериозно... турбината?
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Извинявам се че ползвам темата на колегата, но да питам освен евентуалните проблеми, моля кажете реално разхода как се променя с чипа?
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Пада... и колата е по-пъргава.НО имай в предвид че докато и се нарадваш разхода никак не пада 
П.П. много неща могат да се повредят...турбина,бутала,гарнитура може да издуха... ии т.н. и т.н. Имаше една тема в която колегата Brezel беше обяснил подробно последичите от кофти настройки.

П.П. много неща могат да се повредят...турбина,бутала,гарнитура може да издуха... ии т.н. и т.н. Имаше една тема в която колегата Brezel беше обяснил подробно последичите от кофти настройки.
Върни се в “Дизелови агрегати”