От днес 30 август 2011г. съм горд собственик на Поло класик,1,9 ;64 к.с.-дизел (SDI)- 2000г. При покупката на колата не получих сервизна книжка ,а вече имам доста въпросителни ,които бих желал да споделя с колеги ,собственици на такава кола.Във форума съм нов,и въпреки ,че изчетох всички правила и препоръки,не успях да се ориентирам от подфорумите къде ми е местото за задаване на въпроси(за което МОЛЯ да бъда разбран и извинен)
Благодаря!

Търся точния форум- Поло "класик"-sdi
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся точния форум- Поло "класик"-sdi
Добре дошъл!Когато ти трябва инфо за мотора или някакви проблеми по него питаш в дизелов раздел.Други технически въпроси в раздел ПОЛО т.е. тук.Но не дублирай теми!Всякакво друго инфо за сектата в останалите раздели.Свиква се
Честито за SDI-то.Машината е добра!

Аз съм с такова, колега. Ако имаш някакви въпроси, пиши на лични. За мотора/проблеми,чуденки/ в Дизел раздела. По окачването - Поло раздела. За тунинга в тунинг раздела
То друго не остана.
Колата е бавничка, икономична и опорита на чупене. Ще се отвозиш. Както се казва - "Доволен ще останеш!"

Колата е бавничка, икономична и опорита на чупене. Ще се отвозиш. Както се казва - "Доволен ще останеш!"

- bkunev
- Автомобил:
- Двигател:
Намери го!!!
Майтап!
Добре дошъл във форума!!!

Добре дошъл във форума!!!

Върни се в “Дизелови агрегати”