проблем с мощността на голф 1.9 тди
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с мощността на голф 1.9 тди
здравейте колеги.от много отдавна не съм влизал във форума защото всичко с колата си ми беше наред,но от известно време имам странен проблем.Значи колата ми е голф 3 1.9 тди 90к.с и ми прави следния проблем като я натисна на 4 и 5-та скорост след 11о-120 км. колата спира,ама буквално спира.ходих при един майстор и той ми каза 4е проблема е в един датчик който се намира от лявата страна на мотора плътно до калника,сменихме и него и пак същото после пръска с един спрей мисля дебитомера и пак не става,Моля ако някой има идея да ми напише нещо,благодаря предварително !
Последна промяна от pavel_ids на Сря 07 сеп 2011 18:37, променено общо 1 път.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: ще черпя
Оправи си заглавието,за да не ти заключат темата и виж в търсачката какво има относно "забиването"
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: проблем с мощността на голф 1.9 тди
пуши ли черно ? огледай за скъсано маркучетата който излизат от N75 клапана също и турбопътищтата дали всичко е на мястото си
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не колега не пуши черно,а м/у другото колата стои много добре на 2-ра и 3-та скорост
- kle4kata
- Автомобил:
- Двигател:
клапан N75 аз карам венто и имам същтия проблем и 2 рука е 50 лева че нов е доста скъпичак,скоро време ще го сменям намира се при мене в лявата страна
- dishata
- Автомобил: SEAT IBIZA
- Двигател: AHU
1- колегата е писал , че клапана го е сменял и пак има проблем.2 -защо го търсиш втора употреба като нов е около 80 лв.3- на всички 1Z мотори -golf 3 и vento- този клапан е от лявата страна .4- пишеш адски неграмотно. 

- kle4kata
- Автомобил:
- Двигател:
търсна го 2 ръка че не е турски ,а 3 знам че на всички е от лявата страна и закакво гледате да правописни грешки това не мога да разбера като всички сте едни и същи манияци на тема vw. По някога се чуда защо има такива хора които се закачат за наи малкото.Важно е да се помогне на колегатаdishata написа:1- колегата е писал , че клапана го е сменял и пак има проблем.2 -защо го търсиш втора употреба като нов е около 80 лв.3- на всички 1Z мотори -golf 3 и vento- този клапан е от лявата страна .4- пишеш адски неграмотно.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
kle4kata написа:търсна го 2 ръка че не е турски ,а 3 знам че на всички е от лявата страна и закакво гледате да правописни грешки това не мога да разбера като всички сте едни и същи манияци на тема vw. По някога се чуда защо има такива хора които се закачат за наи малкото.Важно е да се помогне на колегатаdishata написа:1- колегата е писал , че клапана го е сменял и пак има проблем.2 -защо го търсиш втора употреба като нов е около 80 лв.3- на всички 1Z мотори -golf 3 и vento- този клапан е от лявата страна .4- пишеш адски неграмотно.
Най-малкото ще е ако някой се заяде за 1 правописна грешка,но когато почти няма правилно написана дума не става въпрос за заяждане а за предпазване на форума от настъпващата тотална неграмотност !
Върни се в “Дизелови агрегати”