Голф 4 1.9 TDI 116 ps 2000 година Ангренажен ремък смяна

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 1.9 TDI 116 ps 2000 година Ангренажен ремък смяна

Мнениеот Stivi » Сря 21 сеп 2011 8:25

Да,то на клипчето при тоя нов двигател сложен удобно на стойка изглежда направо като да го правят децата по трудово в трети клас, но на практика нещата са мааалко по-труднички ,щото ако всичко беше така лесно като на екрана половината сервизи да са фалирали mhihi

Потребителски аватар
treniora
Автомобил: Passat 3B5
Двигател: AJM

Мнениеот treniora » Сря 21 сеп 2011 8:57

Stivi написа:Да,то на клипчето при тоя нов двигател сложен удобно на стойка изглежда направо като да го правят децата по трудово в трети клас, но на практика нещата са мааалко по-труднички ,щото ако всичко беше така лесно като на екрана половината сервизи да са фалирали mhihi

За теб ако са трудни това си е твой проблем..... за такива като теб има сервизи, да :beer

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 21 сеп 2011 10:00

treniora написа:
Stivi написа:Да,то на клипчето при тоя нов двигател сложен удобно на стойка изглежда направо като да го правят децата по трудово в трети клас, но на практика нещата са мааалко по-труднички ,щото ако всичко беше така лесно като на екрана половината сервизи да са фалирали mhihi

За теб ако са трудни това си е твой проблем..... за такива като теб има сервизи, да :beer

Интересно колко ли от потребителите на форума си сменят сами ангренажа особено когато става въпрос за по-съвременен автомобил :?: Аз мисля че са не повече от 5% а останалите 95% не са самоуки механици и предпочитат да оставят нещата в ръцете на някой на който това му е работата и да си вършат тяхната през това време :idea: Минаха времената на социализма когато всички сами или с приятел поправяха ладата или москвича mhihi

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Сря 21 сеп 2011 12:30

Stivi написа:
PagocmuH написа:Ако не ми позволят да съм там,ще си купя само частите от тях и ще се наложи да ги сменям при някой в Ямбол.

Ами аз още не съм чувал да са пуснали собственик с колата му в някой официалните сервизи на фирмата!

Мен ме пуснаха в сервиза докато ми сменяха селектора и маслото на скоростите в Автохит Стара Загора преди 2 години...пък приемчика не го познавам. Вярно, че не седях повече от десетина минути, но все пак си се разхождах в халето. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Сря 21 сеп 2011 12:41

някои сервизи са го измислили по-добре. аз съм стоял на 5м от колата в сервиз на БМВ докато я обслужваха. зад стъкло разбира се и даже кафенце ми правиха. но за 500лв масла и филтри едва ли са на загуба от кафето :Mr Green Fun

беше доста интересно за зяпане понеже човека беше като робот - знаеше всеки болт и гайка къде и без излишни движения свърши работата за отрицателно време. после даже ги изкрънках да ми направят проверка на окачването отпред/отзад + кардан и то без пари :D

даже имаше и много интересен екземпляр AC Schnitzer TENSION BMW 6-Series - 50 бройки в света на цена от 500 000лв и разбира се една в България...явно затова се убиха от снимки с тая кола хорицата...

но няма как да висиш на хората на главата докато работят. не и в официален сервиз...

Върни се в “Дизелови агрегати”