Питане за ААЗ 1,9тд

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: Питане за ААЗ 1,9тд

Мнениеот Ivailo » Пет 23 сеп 2011 16:41

izcrazy написа:Абе вие сте Е*ати хората..... maikomila човек да не пита нещо и айде да се подиграваме :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Кажете че нестава какво се ебавате? :censored:

Колегите ти казаха, че тоя мотор няма компютър, съответно няма как да се "чипоса". Вариантите за вдигане на мощността са механични. Ако държиш на чип тунинг трябва да смениш двигателя с такъв, който има компютър (примерно 1z). Съответно сигурно ще трябва и табло и още половин голф...

Потребителски аватар
izcrazy
Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
Двигател: AAZ

Мнениеот izcrazy » Пон 26 сеп 2011 21:17

BuRnInGSouL написа:Може ... Двигател от ТДИ цял комплетк + ЕКУ + Инсталация :)

[/quote]
Колегите ти казаха, че тоя мотор няма компютър, съответно няма как да се "чипоса". Вариантите за вдигане на мощността са механични. Ако държиш на чип тунинг трябва да смениш двигателя с такъв, който има компютър (примерно 1z). Съответно сигурно ще трябва и табло и още половин голф...[/quote]

Аз това го знам че няма комп. все пак аз я карам :?: но както и да е
колегата каза че става от ТДИ цял комплетк + ЕКУ + Инсталация става и за това продължих темата,а другите след този коментар всички започнаха да се ебават ? уж трябва да си помагаме :???

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 26 сеп 2011 21:28

izcrazy написа:
Аз това го знам че няма комп. все пак аз я карам :?: но както и да е
колегата каза че става от ТДИ цял комплетк + ЕКУ + Инсталация става и за това продължих темата,а другите след този коментар всички започнаха да се ебават ? уж трябва да си помагаме :???

Добре де, като знаеш, че няма комп на кое аджеба да го сложиш тоя чип като всичко е механика и вакууми в тая кола???
Помагаме ти и ти казваме - на тая кола чип не може да й се сложи. Някои ти го казаха с вазелин - слагаш си ТДИ+ЕКУ+Инсталация. Кое ще избереш като отговор, който да те удовлетвори си е въпрос на личен избор :beer

Потребителски аватар
pokimon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pokimon » Пон 26 сеп 2011 21:48

Колега, ако трето лице ти е казало да я чипосаш направи следното:
1. Отиди при него
2. Отвори му предния капак
3. Накарай го да ти намери ЕКУ-то и да ти я чипоса mhihi
4. Накрая след като не може да изпълни т.3 му снимай физиономията и пусни снимката тук в темата :Mr Green Fun
Ако все пак не съм прав и успеете да я чипосате ми запази час да му докарам един карбуратор да го чипоса и него :063:

:banana :banana :banana :banana не мога неееее
По темата на колегата:
По добре да продадеш автомобила и да добавиш малко парици за автомобил TDI
Друго не мога да кажа.

Потребителски аватар
ventotdi
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: ALH 1998

Мнениеот ventotdi » Пон 26 сеп 2011 22:26

Съгласен съм ,че ТДИ мотора е много напред .Обаче аз не мога да се оплача от моя ААЗ 75 коня ... малко си поиграх с него и сега наказвам АФN , AHF стокови ...,а когато са чипнати не има давам до 160 , след това да ходят дето си искат ;) 0-100 време 8.5 сек .След ремонта засечено пълно пълно разхода ми е 6.2 литра само градско каране на къси разстояние с ръчкане яко!

Върни се в “Дизелови агрегати”