какво ще кажете за този мотор?
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
какво ще кажете за този мотор?
голф 2 1.6тд JR 70кс какви са ви отзивите?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Чисто конструктивно двигателя е адски добър.За предкамерен дизел няма какво повече да се желае според мен.Много е пъргав и набира доста бързо обороти(има доста общи черти с бензиновите).Турбината е проста и проблеми от нея не идват.На вървене разбива бензиновите без ГТИ естествено
,а харчи 5.5.Единственото което му се сочи като недостатак е пукането на глави-ама не е сигорно дали това не е от задкормилния механизъм
-все пак си имаи обеца на ухото и внимаваи.Кое те накара да направиш основен ремонт?Ако имаш време и малко умения бих те посаветвал да си монтираш интеркулер.Мислил ли си да го караш на биодизел?

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Amorphiss
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги!
Пич тва е най-коравия мотор
Не че си самоистиквам каручката но съм адски доволен от колцата набира много добре мотора не е капризен икономичен е и е супер опростен вече го търкалям 5 години като пръскачка из лозе (колата ако можеше да говори една седмица щеше да реве но за това Rabit може да разказва повече:)) и не съм пипнал абсолютно нищо по него а подминава 250 000км по километраж. Влюбен съм в този мотор

Пич тва е най-коравия мотор

Не че си самоистиквам каручката но съм адски доволен от колцата набира много добре мотора не е капризен икономичен е и е супер опростен вече го търкалям 5 години като пръскачка из лозе (колата ако можеше да говори една седмица щеше да реве но за това Rabit може да разказва повече:)) и не съм пипнал абсолютно нищо по него а подминава 250 000км по километраж. Влюбен съм в този мотор

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”