Разход на Поло AEF
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Re: Разход на Поло AEF
С тези само 3 дни само каране се бъркаш,не се вкарвай във филми.Трябва да направиш поне 2-3 пъти по 500км за да ти е малка грешката.И нали знаеш нафтата се пени изчаквай и е пълно чак когато я видиш а не когато цъкне пистолета.
Абе незнам колега от тогава колко пъти я засичах кво да ти кажа , ся зареждам от лампа до лампа пак толкоз излиза ... Ако кажеш , че не е вярно така то все трябваше да се събере малко повече нафта в резервоара. Примерно ако ми гори 6 аз все слагам по 10 литра , тя ми гори 9 по мои сметки , ако е така трябваше досега за 5-10 пъти по 10 литра да събера поне резервоар с нафта 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако светне лампата по-рано или по-късно с около литър къде ти ходи разхода колега.Ако не ти се пълни догоре поне сложи повече от 10 литра за да се засече малко по-точно.Доколкото съм запознат кола се засич пълно пълно и на разстояние не по-малко от 200-300км за да бъде по-точно засичането,защото 100 км може да ги минеш само в неделя след обяд и разхода е един но ако е в понеделник сутрин става друг и затова се засича на повече километри за да има по-нормално каране и разликата която ще ти даде -пълен пълен или от светкане на лампата до следващо светване ше се дели на 300км ,а не на 100км и този разход няма да варира с литър на 100км,а с литър на 300км и от там се получава в единия вариант 1 литър разлика ,а в другия 333мл разлика
Колеги колкото повече засичаме толкова повече боли
.Аз лично за около 60 000км колата съм я засичал 2 пъти и стига толкова извънградско 2400 км 123л нафта ,а само градско лятото за 760-770 км заредих 59 литра нафта и това и беше сега като гледам как пада датчика със сигурност е повече,но и да започна за засичам по-малко няма да стане 
Колеги колкото повече засичаме толкова повече боли

Върни се в “Дизелови агрегати”