изгаря подгряваща свещ - пасат 2.0 , 2006 г.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Re: изгаря подгряваща свещ - пасат 2.0 , 2006 г.

Мнениеот Marto_VN » Нед 08 яну 2012 23:55

°niksi° написа:Прав си, но целта не е ли да се реши даден проблем и за следващите да има готово решение, а не да трябва да се четат няколко страници за да се стигне до това което ни интересува - е това ми е идеята.
А това което казваш е идея за хубава тема - да се опишат вид, марки и цени на подгревни свещи за различните мотори на VW.

Имам едно въпросче малко не е по темата, ако може разбира се.
Имам сложени руски свещи "искра" , не знам от де ги изкопа предния майстор при който вече не ходя, но наистина си пасват.Проверихме ги работят. Проблем ли е при подгряването и паленето, че са такива? Колата ми е в гаража.

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Пон 09 яну 2012 0:09

Ако си работят не виждам какъв е проблема да си с тях.а Искрата не са ли Полски или се бъркам нещо?

Потребителски аватар
nicom77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nicom77 » Пон 09 яну 2012 0:09

Stivi написа:
nicom77 написа:Колеги какво значи ваншна свещ , пассат 2006 ,2.Отди да не е с потопени в масло ?

Значи че са завряни под капака на главата,така че може да се каже че са потопени в масло :)

Mерси колега

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_VN » Пон 09 яну 2012 0:18

red.devilll написа:Ако си работят не виждам какъв е проблема да си с тях.а Искрата не са ли Полски или се бъркам нещо?

Ами мисля че са руски, но може и да бъркам , не съм специалист то и аз се учудих, че има такива.

milenski75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот milenski75 » Пон 09 яну 2012 8:53

Фабриката AET Tolmin е основана през 1955 г. като завод за производство на части за горивна апаратура за леки автомобили. От 1970 г. година започва производството и износа на подгревни свещи, като през 1978 г. AET Tolmin става част от тогавашния конгломерат Iskra. През 1992 г. е извършено цялостно осъвременяване на производствения режим и технологичното оборудване, пуснати са редица нови продукти под Bosch лиценз. През 1994 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001, през 2002 получава сертификата за качество VDA 6.1, а през 2002 и ISO 14001 за производство, съобразено със стандартите за опазване на околната среда.

Днес AET Tolmin е съвременен производител на редица продукти, отличаващи се със изключително високо качество. Над 90% от продукцията се реализира чрез износ в повече от 38 страни по целия свят. Фирмата доставя части за първично вграждане на редица водещи световни автомобилни производители (Volkswagen group, Renault и др.). В резултат на инвестициите, технологичните нововъведения и разширената продуктова гама днес AET Tolmin се нарежда сред трите най-големи eвропейски производители на подгревни свещи за дизелови автомобили.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пон 09 яну 2012 8:56

Marto_VN написа:... Колата ми е в гаража.

Ники като е почнал - с това "колата от гаража" е пълна фира. Като я смениш след 2 години ще смениш ли и мнението тук?

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_VN » Пон 09 яну 2012 9:23

brum написа:
Marto_VN написа:... Колата ми е в гаража.

Ники като е почнал - с това "колата от гаража" е пълна фира. Като я смениш след 2 години ще смениш ли и мнението тук?

Сори,че питах. И вместо да обяснявам като папагал каква е - има я и на аватара. Нещо не ти вдянах изречението. Адвокат ли си му? Не съм питал теб нали. Ако каже каже, ако не здраве да е. Намери се друг да каже , добре и му благодаря. Не вярвам след 2 години да е друга, не съм от хората които си оправят колите за да ги кара друг на готово или да ги карам докато грохнат.
Намери си друг с които да се драчиш, бъркаш човека.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пон 09 яну 2012 9:44

Абе ти четеш ли к'во пиша? Пиша, че с това мнение нищо не става ясно за хората след теб. Като си смениш колата след 2 години и някой намери темата как ще разбере за каква кола е ставало дума? Ти хубу не вярваш след 2 години да е друга, ама няма да си с тая кола цял живот.

А, да, не го пиша да се заяждам, а да се замислиш малко. Може пък така да се изгради нещо като форумна култура (ма не съм наивен :) ).

Върни се в “Дизелови агрегати”