Тресене на волана, странни звуци - Б5 АФН
- ventostz
- Автомобил:
- Двигател:
Тресене на волана, странни звуци - Б5 АФН
Здравейте колеги. Преди около месец колата ми направи проблем, който след това изчезна, и сега се появи пак. Пътувах за Бургас и по магистралата като поддържам някаква скорост - няма проблем. В момента в който пусна обаче газта и волана ми започваше да играе. Не е на определена скорост, просто когато си иска го правеше, така няколко км и после изчезна. От тогава навъртях над 1000 км и не го беше правила, до снощи. Тръгнах към село и волана ми започна пак да играе, този път обаче с едни ужасни звуци, като стържене или виене. Помислих че ми се е откачила кората под двигателя, защото звука беше като че нещо опира в асфалта. Стигнах така до село,и на др ден сутринта по обратния път - никакъв проблем, нито волана играе нито се чуват звуци. Не е от гуми или джанти, защото предния път бях с летните гуми, а сега със зимните. Някой ако е имал подобен проблем нека сподели. В понеделник ще я карам да я видят, но поне да знам от какво може да е. Тук един монтьор ми каза, че можело да е вътрешно каре, което да заяжда, ако някой е по-запознат ще се радвам да сподели. Колата е Пасат 98г. АФН
- jokera152
- Автомобил: Leon+Peugueot 307
- Двигател: ARL+HDI
Re: Тресене на волана, странни звуци - Б5 АФН
Провери за всеки случй и хидравликата.
Върни се в “Дизелови агрегати”